Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Επέστρεψε στα καθήκοντά του – Η πρώτη εμφάνιση μετά την περιπέτεια της Κέιτ και την διάγνωση του Καρόλου με καρκίνο

Στον απόηχο της ανακοίνωσης του Παλατιού, αναφορικά με τη διάγνωση καρκίνου στον Βασιλιά Κάρολο, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ επανήλθε σήμερα μετά από πολυήμερη αποχή από τα καθήκοντα του λόγω της υγείας της Πριγκίπισσας Κέιτ.

Ο Ουίλιαμ μετέβη στο κάστρο του Γουίνδσορ  όπου και παρευρέθηκε σε τελετή απονομής, που αποτελεί ένα από τα τακτικά του καθήκοντα ως Πρίγκιπας της Ουαλίας.

Επόμενος σταθμός,  σύμφωνα με την Mirror, είναι στην πρωτεύουσα για ένα εορταστικό δείπνο συγκέντρωσης κεφαλαίων για τη φιλανθρωπική οργάνωση Air Ambulance του Λονδίνου.

Αναμένεται να αναφερθεί στη διάγνωση καρκίνου του πατέρα του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Την ώρα που ο Βασιλιάς σχεδιάζει να συνεχίσει όλα τα συνταγματικά του καθήκοντα κατά τη διάρκεια της θεραπείας του, σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα,  ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ αναμένεται να αναλάβει κάποια δημόσια καθήκοντα αντ’ αυτού.

Η επιβεβαίωση της επιστροφής του Γουίλιαμ στις επίσημες δεσμεύσεις θα θεωρηθεί ως μια προσπάθεια να σηματοδοτηθεί η σταθερότητα εντός της μοναρχίας παρά τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζουν τα βασιλικά μέλη.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ