Pornhub: Οι αναζητήσεις για την Μέριλιν Μονρόε αυξήθηκαν κατά 566% – ΒΙΝΤΕΟ

Η γοητεία της Μέριλιν Μονρόε δεν ξεθωριάζει με το πέρασμά του χρόνου. Αντίθετα ο θρύλος της φαίνεται ότι παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις. Σε αυτό βοήθησε και η πρόσφατη ταινία «Blonde» που αναφέρεται στην σκληρή ζωή της ηθοποιού πίσω από τα φώτα του Χόλιγουντ.

Το Pornhub, η διάσημη ιστοσελίδα παροχής βίντεο για ενηλίκους, μοιράστηκε ένα βίντεο στην επίσημη σελίδα του στο YouTube, τονίζοντας τις πληροφορίες αναζήτησης που καθόρισαν το φετινό Halloween. Από τις 10 κορυφαίες αναζητήσεις για αποκριάτικες στολές, συμπεριλαμβανομένων πραγμάτων όπως νοσοκόμες, υπηρέτριες και δάσκαλοι, είναι ασφαλές να πούμε ότι τα κοστούμια προς τα οποία τείνουν να στραφούν οι άνθρωποι δεν έχουν αλλάξει πάρα πολύ.

Ωστόσο, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ευρήματα από την πλατφόρμα περιεχομένου για ενήλικες είναι η ηθοποιός Μέριλιν Μονρόε, με τις αναζητήσεις γι’ αυτήν να αυξάνονται κατά 566% φέτος. Οι χρήστες έψαξαν υλικό για την «Norma Jean», το όνομα γέννησης της Μονρόε.

Η πολυαναμενόμενη ταινία «Blonde» με την Άνα ντε Άρμας να μεταμορφώνεται στο είδωλο του Χόλιγουντ, Μέριλιν Μονρόε, στη μεταφορά του βιβλίου της Τζόις Κάρολ Όουτς από τον Άντριου Ντόμινικ προκάλεσε πολλές συζητήσεις, αλλά και έντονες αντιδράσεις.
Στο τολμηρό μυθοπλαστικό πορτρέτο παρακολουθούμε τη θυελλώδη ζωή της θρυλικής σταρ του Χόλιγουντ, Μέριλιν Μονρόε, αλλά και το τίμημα που πλήρωσε για τη φήμη. Η μεταμόρφωση της πρωταγωνίστριας είναι εντυπωσιακή. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το Blonde δεν είναι σε καμία περίπτωση βιογραφική ταινία. Αντίθετα, είναι μια φανταστική αφήγηση για ένα από τα πιο διάσημα σεξουαλικά σύμβολα και είδωλα της ποπ κουλτούρας στον κόσμο. Ωστόσο, συνδυάζει γεγονότα και μυθοπλασία. Ενώ ορισμένα σημεία από την ταινία είναι καθαρά μυθοπλασία, άλλα μέρη εμπνέονται από πραγματικά γεγονότα, ανθρώπους και φήμες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ