Πόλεμος στο Ισραήλ: «Η Χαμάς θέλει να δημιουργήσει ένα “παγκόσμιο” Ισλαμικό Κράτος» λέει ο γιος του ιδρυτή της

Ο γιος του ιδρυτή της παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς, Χασάν Γιουσέφ, ο οποίος αυτομόλησε από την τρομοκρατική ομάδα και υπηρέτησε ως ισραηλινός κατάσκοπος για χρόνια, προειδοποιεί πως ο πατέρας του και ο στρατός θέλουν να «εξολοθρεύσουν» τον εβραϊκό λαό και να δημιουργήσουν «παγκόσμιο» Ισλαμικό Κράτος.

Σύμφωνα με την DailyMail, Ο Mosab Hassan Yousef, που αναφέρεται ως «πράσινος πρίγκιπας», κατασκόπευε τη Χαμάς για λογαριασμό του Ισραήλ μεταξύ 1997 και 2007. Οι πληροφορίες του, απέτρεψαν βομβιστικές επιθέσεις αυτοκτονίας και άλλα χτυπήματα.

Σε μια σειρά συνεντεύξεων σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης σήμερα, προειδοποίησε ότι ο πατέρας του και η Χαμάς διεξάγουν έναν θρησκευτικό πόλεμο στον οποίο δεν υπάρχει τέλος για αυτούς.

«Η Χαμάς είναι ένα θρησκευτικό κίνημα που δεν πιστεύει στα πολιτικά σύνορα, θέλει να ιδρύσει ένα Ισλαμικό Κράτος στα ερείπια του Ισραήλ. Θέλουν να εξοντώσουν τον εβραϊκό λαό και το εβραϊκό κράτος. Θέλουν να σκοτώσουν όλους όσους υποστηρίζουν το Ισραήλ και στη συνέχεια να ιδρύσουν ένα Ισλαμικό Κράτος» είπε στο CNN.

Ακόμη, ανέφερε πως η Χαμάς ξεκινά πόλεμο με τους Ισραηλινούς κάθε λίγα χρόνια όταν «χρειάζονται χρήματα». «Η Χαμάς ξεκίνησε αυτόν τον πόλεμο. Χύνουν αίμα παιδιών και αυτό πρέπει να σταματήσει. Πρέπει να φτάσει στο τέλος. Δεν ξέρω πόσοι Ισραηλινοί στρατιώτες πρέπει να πεθάνουν για να καταστρέψουν τη Χαμάς».

Στη συνέχεια, ο Γιούσεφ εμφανίστηκε στο Fox News, όπου είπε ότι η οργάνωση είναι «πιο επικίνδυνη» από το ISIS. «Κοιτάξτε τη διαίρεση και την παγκόσμια σύγχυση λόγω της Χαμάς. Μας γονάτισαν κατά κάποιον τρόπο με τη θηριωδία και τη βαρβαρότητά τους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ