Πόλεμος στην Ουκρανία: Τουλάχιστον 5 νεκροί από ρωσικά πλήγματα σε σιδηροδρομικές υποδομές-ΦΩΤΟ

Oι επιθέσεις των Ρώσων στο εργοστάσιο Αζοφστάλ, στη Μαριούπολη συνεχίζονται. Ταυτοχρόνως  υπήρξαν σήμερα τουλάχιστον 5 νεκροί και 18 τραυματίες  από ρωσικά πλήγματα εναντίον σιδηροδρομικών εγκαταστάσεων στην περιοχή Βινίτσια, στην κεντροδυτική Ουκρανία, όπως έγινε γνωστό από την τοπική εισαγγελία.
«Από τους βομβαρδισμούς του εχθρού, πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και 18 τραυματίστηκαν», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση , στην οποία διευκρινίζεται πως πύραυλοι έπεσαν σήμερα το πρωί «υποδομές μεταφορών», κοντά στις μικρές πόλεις Ζμέρινκα και Κοζιάτιν. «Ο εχθρός επιχειρεί να πλήξει κρίσιμης σημασίας υποδομές», επιβεβαίωσε και ο περιφερειακός κυβερνήτης.

 Ουκρανία: Οι ρωσικές επιθέσεις στο ανατολικό τμήμα της αποκρούονται

πόλεμος

Το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας ανέφερε σήμερα πως η Ρωσία συνεχίζει να επιτίθεται στην ανατολική Ουκρανία, όμως οι επιθέσεις της αποκρούονται. Ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Άμυνας Ολεξάντρ Μοτουζιάνικ είπε ότι ρωσικές δυνάμεις επιχείρησαν να σπάσουν την αμυντική γραμμή πόλεων, όπως η Ρουμπίζνε, η Ποπάσνα, το Σιεβιεροντονέτσκ, η Μαριίνκα και η Αντβιίβκα και επιχειρούν να προωθηθούν από την πόλη Ιζιούμ προς το Μπαρβίνκοβε και το Σλοβιάνσκ.

 

Κίεβο: Η Ρωσία συνεχίζει τις επιθέσεις εναντίον του εργοστασίου στη Μαριούπολη

Οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν σήμερα να επιτίθενται στο εργοστάσιο Αζοφστάλ, στη Μαριούπολη, όπου έχουν οχυρωθεί Ουκρανοί μαχητές, δήλωσε ο βοηθός του προέδρου της Ουκρανίας Ολεξίι Αρέστοβιτς.

πόλεμος

«Ο εχθρός συνεχίζει να επιτίθεται εναντίον των αμυντικών γραμμών μας στην περιοχή του εργοστασίου Αζοφστάλ, χρησιμοποιώντας αεροσκάφη, πυροβολικό και  άρματα μάχης. Προσπαθούν να προωθηθούν με ομάδας εφόδου, παραβιάζοντας την εντολή του ίδιου τους του ανώτατου διοικητή», είπε ο Αρέστοβιτς .

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ