Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρώσοι πυροβόλησαν βρετανικό τηλεοπτικό συνεργείο έξω από το Κίεβο – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο με μέλη τηλεοπτικού συνεργείου να δέχονται πυροβολισμούς έξω από το Κίεβο στην Ουκρανία από Ρώσους. Ένας από τους δημοσιογράφους πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε, ενώ σώθηκαν επειδή φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Ο πολεμικός ανταποκριτής του SKY NEWS, Στίουαρτ Ράμσεϊ, μαζί με την ομάδα του βρίσκονταν μέσα στο όχημά τους, όταν ξαφνικά Ρώσοι άρχισαν να τους “γαζώνουν” με σφαίρες. Η κάμερα του συνεργείου ήταν ανοιχτή και κατέγραψε όσα έζησαν ο Ράμσεϊ και η ομάδα του

Στην αρχή πίστευαν ότι πρόκειται για Ουκρανούς στρατιώτες και άρχιζαν και φωνάζουν την ιδιότητα τους, όμως επρόκειτο για Ρώσους σαμποτέρ. Οι ένοπλοι συνεχίζουν να πυροβολούν ασταμάτητα. Ξαφνικά σταματούν. Όμως λίγο αργότερα οι πυροβολισμοί αρχίζουν ξανά.

Αν και οι σφαίρες δεν σταματούν, τα μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου βγαίνουν από το αμάξι και αρχίζουν να τρέχουν σε ένα χαντάκι και τελικά βρήκαν καταφύγιο σε μία αποθήκη. Ευτυχώς όλοι τους ήταν ζωντανοί, με ένα μέλος του συνεργείου να τραυματίζεται ελαφρά.

«Βρισκόμαστε σε ένα γκαράζ. Καταφέραμε να μπούμε. Εδώ υπάρχουν εργαζόμενοι και μας είπαν να μείνουμε. Έξω πέφτουν πυροβολισμοί. Δεν ξέρουμε γιατί. Γίνεται μάχη. Ακούτε τους πυροβολισμούς», αναφέρει δημοσιογράφος του συνεργείου. Λίγη ώρα αργότερα σώθηκαν από την τοπική αστυνομία.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.