Αμπράμοβιτς και Ουκρανοί διαπραγματευτές με συμπτώματα δηλητηρίασης – Αποκάλυψη της Wall Street Journal

Συμπτώματα δηλητηρίασης φέρεται να παρουσιάζουν ο Ρομάν Αμπράμοβιτς και Ουκρανοί διαπραγματευτές έπειτα από συνάντηση στο Κίεβο, σύμφωνα με τη Wall Street Journal.

Ο Ρώσος ολιγάρχης και άλλοι,που εκδήλωσαν συμπτώματα δηλητηρίασης, φέρεται να κατηγορούν τους σκληροπυρηνικούς της Μόσχας που λένε ότι θέλουν να σαμποτάρουν τις ειρηνευτικές συνομιλίες για να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Άνθρωποι προσκείμενοι στην υπόθεση αναφέρουν ότι ο Ρομάν Αμπράμοβιτς και Ουκρανοί διαπραγματευτές υπέστησαν συμπτώματα ύποπτης δηλητηρίασης έπειτα από συνάντηση στο Κίεβο νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Μετά τη συνάντηση στην ουκρανική πρωτεύουσα, ο Αμπράμοβιτς, ο οποίος ταξίδεψε μεταξύ Μόσχας, Λβιβ και άλλων σημείων όπου διεξάγονται διαπραγματεύσεις, καθώς και τουλάχιστον δύο ανώτερα μέλη της ουκρανικής ομάδας εμφάνισαν συμπτώματα που περιελάμβαναν κόκκινα μάτια, που δάκρυζαν διαρκώς και είχαν διαπεραστικό πόνο αλλά και ξεφλούδισμα στο δέρμα στα πρόσωπα και στα χέρια τους, όπως μετέδωσε η WST.

Η συνάντηση λέγεται ότι έγινε στις 3 Μαρτίου και ο Αμπράμοβιτς με τουλάχιστον άλλα δύο άτομα παρουσίασαν “συμπτώματα που συνάδουν με δηλητηρίαση με χημικά όπλα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ