Πιστοί εξουδετέρωσαν γυναίκα επιδρομέα όταν εισέβαλε στην εκκλησία κραδαίνοντας το μωρό και το όπλο της – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Τον τρόμο βίωσαν οι πιστοί που πήγαν στη λειτουργία την Κυριακή του Πάσχα στο Κλερμόντ του Σαν Ντιέγκο όταν μία βετεράνος του Ναυτικού εισέβαλε στην εκκλησία κρατώντας τον 10 μηνών γιο της και ένα όπλο απειλώντας να τους ανατινάξει.

Κάποιοι από τους παριστάμενους επιδεικνύοντας θάρρος και τόλμη όρμησαν και ακινητοποίησαν τη γυναίκα εξουδετερώνοντάς τη, ενώ στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που συνέλαβαν την 31χρονη.

Η Άννα Κόνκεϊ που έχει εργαστεί και ως δημοσιογράφος για τον NBC 7 του Σαν Ντιέγκο έχει αναρτήσει βίντεο στο YouTube και στο Facebook όπου αποκαλεί τον Ιησού “ψεύτη” και χαρακτηρίζει τη Βίβλο “παγίδα”. Η 31χρονη μπήκε στην εκκλησία, ανέβηκε στο βήμα και άρχισε να εξαπολύει απειλές ότι θα τινάξει στον αέρα την εκκλησία ενώ παράλληλα κράδαινε το όπλο της, σημείωσε η αστυνομία του Σαν Ντιέγκο σε δελτίο Τύπου.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς στο περιστατικό και οι αστυνομικοί πήραν μακριά από τη μητέρα το βρέφος προκειμένου να είναι ασφαλές. Μετά την εξέταση αποδείχθηκε ότι το όπλο ήταν άσφαιρο και οι πυροτεχνουργοί δεν μπορούσαν να βρουν ίχνη από εκρηκτικά.

H Κόνκεϊ είχε αναρτήσει βίντεο στο κανάλι της στο YouTube όπου ισχυριζόταν ότι υπάρχει μεγάλη πλάνη στις εκκλησίες και τις συναγωγές. Ώρες προτού μπει στην εκκλησία, είχε αναρτήσει ένα εδάφιο από την Παλαιά Διαθήκη και τον Ζαχαρία όπου έκανε λόγο για είδωλα και αυταπάτες: “Τα είδωλα που συμβουλεύεστε δίνουν παραπλανητικές απαντήσεις και οι μάντεις βλέπουν ψεύτικα οράματα και εξαγγέλλουν όνειρα χωρίς νόημα, για να δώσουν αυτοί ανώφελη παρηγοριά. Οι πρόγονοί σας στρέφονταν σ’ αυτά, γι’ αυτό και περιφέρονταν και πλανιούνταν σαν πρόβατα εδώ κι εκεί, χωρίς βοσκό που να τους προστατεύει”.

“Αυτός που ήρθε σαν Ιησούς ήταν ψεύτης. Άλλη λέξη για τον “παρηγορητή” είναι ο “κριτής”. Γιατί θα έλεγε κάτι τέτοιο εκτός κι αν ήταν το αντίθετο. Που σημαίνει ότι αφού τον λατρεύουμε σαν Θεό και πιστεύουμε όλα όσα έχει πει, έχουμε εξαπατηθεί” έγραφε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της.

Ο ιερέας είπε ότι η γυναίκα έμοιαζε να μην στέκει στα καλά της. Έλεγε ασυναρτησίες και κανείς δεν καταλάβαινε τι ακριβώς έλεγε ή τι ήθελε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ