Σοκαριστικά σεξουαλικά μηνύματα ενός αστυνομικού σε ανήλικες – Βίασε 13χρονη – ΦΩΤΟ

Σοκάρει η υπόθεση ενός Βρετανού αστυνομικού, πρώην βετεράνου του Αφγανιστάν, που βίασε ένα κορίτσι 13 ετών ενώ παρενοχλούσε ανήλικες με πρόστυχα μηνύματα.

Ο 30χρονος Ίαν Νοντ που εμπλέκεται σε τρεις υποθέσει με σεξουαλικά εγκλήματα, φυλακίστηκε για 25 χρόνια, αφού το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για 37 αδικήματα και τον βιασμό μίας 13χρονης.

Ο αστυνομικός, που μπήκε στο Σώμα μόλις το 2017, αν και υπήρχαν υπόνοιες εναντίον του για παρενόχληση, είχε υπηρετήσει στο Αφγανιστάν στο Βασιλικό Ιρλανδικό Στράτευμα. Είχε δημιουργήσει πολλά προφίλ στα social media, με ονόματα από τις ταινίες του Μπάτμαν και τη σειρά Game of Thrones.

Είχε το ψεύτικο προφίλ του 15χρονου τζακ Γκριν κι έτσι προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριες. Σε μια 14χρονη είχε γράψει ότι είναι όμορφη και ενδιαφέρουσα και μετά τη ρώτησε μέχρι πού έχει φθάσει με ένα αγόρι. Σε άλλη έστειλε μηνύματα και έγινε επιθετικός όταν του είπε ότι δεν μπορεί να του στείλει φωτογραφίες επειδή έσπασε η κάμερά της. Τότε την απείλησε ότι θα στείλει μήνυμα σε όλους τους φίλους της”.

Επίσης, άλλο θύμα του απείλησε να αυτοκτονήσει όταν την πίεζε να του στείλει φωτογραφίες. Σε μία 13χρονη είχε στείλει το μήνυμα “μωρό μου,είσαι αρκετά μεγάλη για να κάνεις σεξ. Τα κορίτσια πλέον κάνουν σεξ από τα 10 και τα 11”.

Τη 13χρονη που τη βίασε κιόλας την είχε γνωρίσει σε ένα ενδοοικογενειακό περιστατικό όπου κλήθηκε και από τότε άρχισε να την πολιορκεί στέλνοντάς της φωτογραφίες και σεξουαλικού περιεχομένου μηνύματα. Μία ημέρα τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του και αφού οδήγησε σε απομακρυσμένο δημείο την κακοποίησε σεξουαλικά στο πίσω κάθισμα.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ