Πίσω από το τιμόνι η βασίλισσα Ελισάβετ στο Σάντρινγκχαμ

Διατηρεί την οξύνοια και τις ικανότητές της η βασίλισσα Ελισάβετ παρά τα 95 της χρόνια και συχνά πυκνά βλέπουμε εκείνη στη θέση του οδηγού με τους άνδρες της ασφαλείας της σε ρόλο συνεπιβάτη. Έτσι και αυτήν τη φορά, ο φωτογραφικός φακός τη “συνέλαβε” να οδηγεί στους στάβλους της στα κτήματα στο Νόρφολκ. Η βασίλισσα ταξίδεψε στο Σάντρινγκχαμ χωρίς να έχει προαναγγελθεί από τα Ανάκτορα η επίσκεψη αυτή. Αφού πέρασε την περίοδο του lockdown στο Κάστρο του Ουίνδσορ, όπου παρέμενε και μετά τον θάνατο του συζύγου της πρίγκιπα Φίλιππου τον Απρίλιο, η βασίλισσα Ελισάβετ έφθασε με ελικόπτερο την Παρασκευή το απόγευμα και αναμένεται να παραμείνει έως τη Δευτέρα. Αυτήν τη φορά ένας από τους συνοδούς της στο αυτοκίνητο ήταν ο Τζον Γουόρεν, σύμβουλος σε ανατροφή καθαρόαιμων και στην αγορά αλόγων κούρσας.

Η Ελισάβετ έχει στην κατοχή της εκατοντάδες άλογα κούρσας και έχει πετύχει περισσότερες από 1.600 νίκες, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί. Εικάζεται ότι η βασίλισσα μπορεί να βρίσκεται στο Σάντρινγκχαμ για δουλειά σχετικά με τα άλογά της, αφού εθεάθη να οδηγεί και στους στάβλους της.

Παράλληλα, φαίνεται πως η 95χρονη μονάρχης ανατρέφει πόνι Σέτλαντ στο Μπαλμόραλ της Σκωτίας αλλά και fell πόνι, μία ράτσα στα βόρεια της Αγγλίας, στο Χάμπτον Κορτ. Το 2007 άνοιξε ένα πλήρους απασχόλησης ιπποστάσιο στο Μπαλμόραλ για να βελτιώσει και να διατηρήσει τη συγκεκριμένη ράτσα των πόνι των Χάιλαντ.

σχολίασε κι εσύ