«Πιπεράτες» αποκαλύψεις από την Κόρτνεϊ Λαβ για τον πρίγκιπα Άντριου – ΦΩΤΟ

Ενώ ο μικρότερος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπας Άντριου, προσπαθεί να απεμπλακεί από το σκάνδαλο του φίλου του Τζέφρι Έπσταϊν, νέες αποκαλύψεις τον ρίχνουν όλο και πιο βαθιά στο μάτι του κυκλώνα.

Αυτήν τη φορά η χήρα του σουπερστάρ των Nirvana, Κερτ Κομπέιν, Κόρτνεϊ Λοβ ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας την επισκέφθηκε απροειδοποίητα σπίτι της στο Λος Άντζελες, στη 1 τα ξημερώματα επιδιώκοντας να κάνει σεξ μαζί της και με πολύ έντονη διάθεση για φλερτ.

Όπως ανέφερε η τραγουδίστρια στο βιβλίο της του 2007, “Dirty Blonde”, ο πρίγκιπας Άντριου χτύπησε το κουδούνι της στο σπίτι της στο Λος Άντζελες στη 1 το ξημέρωμα, ενώ συνοδευόταν από έναν άνδρα ασφαλείας. Τους είχε συστήσει ο καταδικασθείς για παιδεραστία κοινός φίλος του Τζέφρι Έπσταϊν. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2000 και όπως λέει η Κόρτνεϊ, ο Άντριου είχε πολύ έντονη διάθεση για φλερτ, σύμφωνα με τη Sun. Επίσης. σημείωσε ότι ο Άντριου αναζητούσε να περάσει καλά στο Λος Άντζελες και πήρε τη διεύθυνσή της από έναν κοινό γνωστό τους.

Έφτιαξε τσάι για τον Δούκα του Γιορκ και έφερε μια τσαγέρα που είχε το πρόσωπο της βασίλισσας Ελισάβετ επάνω, αποκάλυψε μια φίλη της Λαβ. Αφού συζήτησαν καθισμένοι στον καναπέ για 45 λεπτά, ο πρίγκιπας έφυγε ενώ το ζευγάρι δεν ήρθε σε σεξουαλική επαφή, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η Λαβ φέρεται να είπε σ’ έναν φίλο: “Από όλα όσα μου έχουν συμβεί στη ζωή μου, αυτή πραγματικά ήταν η πιο σουρεαλιστική στιγμή”.

Σε τηλεοπτική της συνέντευξη το 2006, η Λαβ ισχυρίστηκε ότι είχε συναντήσει και πάλι τον Άντριου στην Ουαλία και πως ο πρίγκιπας είχε έρθει αναζητώντας γυναίκες. Εκπρόσωπος του πρίγκιπα παραδέχτηκε ότι εκείνος είχε επισκεφθεί το σπίτι της τραγουδίστριας αλλά δεν ήταν μόνος και τόνισε ότι ήταν εντελώς ανόητο να υπονοείται ότι ο Άντριου ήταν εκεί αναζητώντας γυναίκες. Εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ είπε ότι ο Αντριου επισκέφθηκε το σπίτι της Λαβ με φίλους. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι το επεισόδιο στο οποίο αναφερόταν η Λαβ είχε συμβεί το 2000, έναν χρόνο μετά που ο Άντριου ισχυρίζεται ότι συνάντησε πρώτη φορά τον Έπσταϊν.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ