Μαρτυρία “καίει” τον πρίγκιπα Άντριου στο σκάνδαλο Έπσταϊν – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Νέο λάδι στη φωτιά όσον αφορά στην εμπλοκή στο σκάνδαλο Έπσταϊν του πρίγκιπα Άντριου της Μ. Βρετανίας ρίχνει ένας λογοτεχνικός ατχέντης. Ο Τζον Μπρόκμαν στέλνοντας email στον συγγραφέα Εβγκένι Μοροζόφ στις 12 Σεπτεμβρίου 2013, αναφέρει ότι είδε μέσα στην έπαυλη του εκατομμυριούχου που αυτοκτόνησε στο κελί του πριν από περίπου δύο εβδομάδες, τον ίδιο μαζί με τον πρίγκιπα Άντριου να δέχονται τις περιποιήσεις από δύο νεαρές Ρωσίδες. Στο email που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό New Republic, έγραφε: “Μπήκα μέσα για να βρω τον Έπσταϊν με φόρμα και έναν Βρετανό με κοστούμι και ζαρτιέρες κάλτσας να δέχονται μασάζ στα πόδια από δύο πολύ καλά ντυμένες νεαρές Ρωσίδες”.

Όπως προσθέτει ο εκατομμυριούχος και ο Βρετανός που τον ονομάζει “Άντι” συζητούσαν την ασφάλεια στο διαδίκτυο και την υπόθεση του Τζούλιαν Ασάνζ. Στη συνέχεια, ο καλεσμένος του Έπσταιν, σύμφωνα με τον Μπρόκμαν, διαμαρτυρήθηκε για την κάλυψη από τον Τύπο του τρόπου ζωής του, κάνοντας σύγκριση με τους Ευρωπαίους γαλαζοαίματους. “Στο Μονακό -φέρεται να είπε ο πρίγκιπας σύμφωνα με τον ατζέντη- ο Αλβέρτος εργάζεται 12 ώρες την ημέρα αλλά στις 9 το βράδυ όταν βγαίνει έξω κάνει ό,τι θέλει. Αλλά αν το κάνω εγώ έχω μεγάλο πρόβλημα”.

Τότε ο Μπρόκμαν, όπως γράφει, συνειδητοποίησε ότι “αυτός που δεχόταν τις περιποιήσεις της Ιρίνα ήταν ο εξοχότατος, πρίγκιπας Άντριου, ο Δούκας του Γιορκ”. Η αποκάλυψη αυτή έρχεται μερικές μόλις ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που απεικονίζει τον Δούκα στην έπαυλη του εκατομμυριούχου στο Μανχάταν αν και τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ διαψεύδουν οποιαδήποτε εμπλοκή του πρίγκιπα στο σκάνδαλο με την παιδεραστία, κατηγορία για την οποία καταδικάστηκε και φυλακίστηκε ο καλός φίλος του γαλαζοαίματου της Βρετανίας.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ