Πέθανε προσπαθώντας να πιει και τα 21 κοκτέιλ ενός μπαρ – Η οικογένεια κάνει έρανο για την κηδεία του

Ένας άνδρας από το Ηνωμένο Βασίλειο που έκανε διακοπές με την οικογένειά του στην Τζαμάικα πέθανε αφού προσπάθησε να συμμετάσχει σε μια πρόκληση που περιελάμβανε την κατανάλωση και των 21 κοκτέιλ που υπήρχαν στο μενού ενός μπαρ.

Ο Timothy Southern είχε τελειώσει 12 από τα διάφορα κοκτέιλ του μενού όταν επέστρεψε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Royal Decameron Club Caribbean στο Saint Ann, όπου αργότερα πέθανε, ανέφερε το ITV News.

Παθολόγος στο Κίνγκστον δήλωσε ότι η αιτία θανάτου του 53χρονου άνδρα από το Στάφορντσαϊρ ήταν “οξεία γαστρεντερίτιδα λόγω κατανάλωσης αλκοόλ”.

Η ιατροδικαστής της περιοχής του Staffordshire, Emma Serrano, έκρινε ότι ο θάνατός του οφειλόταν στο αλκοόλ, ανέφερε το πρακτορείο.

Η αρχική έρευνα για τον θάνατο του Σάουθερν διαπίστωσε ότι είχε πιει μπράντι και μπύρα καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωινού

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο Σάουθερν συνάντησε δύο Καναδές γυναίκες που γιόρταζαν τα γενέθλιά τους.

Οι γυναίκες του είπαν ότι προσπαθούσαν να ολοκληρώσουν την πρόκληση των 21 κοκτέιλ πριν από τα μεσάνυχτα στο πλαίσιο των εορτασμών τους.

Δεν ήταν άμεσα σαφές πόσο γρήγορα ο Southern κατανάλωσε τα 12 κοκτέιλ.

Τα μέλη της οικογένειάς του -που ήταν μαζί του στο ταξίδι- είπαν ότι προσπάθησαν μάταια να τον βοηθήσουν.

“Ήταν ανάσκελα και πνιγόταν. Τον έβαλα στη θέση ανάνηψης και φώναξα για ένα ασθενοφόρο. Έβγαζε έναν γουργουρητό ήχο. Μόλις μπήκε στη θέση ανάνηψης, έκανε εμετό. Φώναζα το όνομά του χωρίς καμία ανταπόκριση”, δήλωσε ένα από τα μέλη της οικογένειάς του στις αρχές.

Η οικογένεια εξέφρασε έκτοτε την οργή και τη δυσαρέσκειά της για τα συνεργεία έκτακτης ανάγκης που προσπάθησαν να τον σώσουν στο ξενοδοχείο του, υποστηρίζοντας ότι ήταν απροετοίμαστοι για να τον φροντίσουν αποτελεσματικά.

“Όταν έφτασε η νοσοκόμα, είπα αν είχε κληθεί ασθενοφόρο και μου είπε “όχι”. Νόμιζα ότι θα αναλάμβανε εκείνη. Όμως δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Παρατήρησα ότι είχε αρχίσει να χάνει θερμοκρασία. Έλεγξα τον σφυγμό του και δεν μπορούσα να τον βρω”, δήλωσε ο συγγενής.

“Είπε ότι είχε σφυγμό. Είχα αρχίσει να τον χάνω. Έριξα μια πλήρη ματιά στο πρόσωπό του και νόμιζα ότι είχε πεθάνει”.

Ο συγγενής ισχυρίστηκε ότι η νοσοκόμα δεν ήταν επαρκώς εκπαιδευμένη στην παροχή μέτρων διάσωσης.

“Της είπα: “Μην κάθεσαι εκεί και τον κοιτάς, ξεκίνα καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση.” Του έκανε μόνο θωρακικές συμπιέσεις. Ίσως αν ήξερε τι έκανε, ίσως να ήταν ακόμα εδώ”.

Πάντως η οικογένεια του κάνει έρανο προσπαθώντας να μαζέψει τα απαραίτητα χρήματα για να επιστρέψει η σορός του από την Τζαμάικα και να γίνει η κηδεία του στην Βρετανία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ