Πέθανε ο Βραζιλιάνος Hulk: Ο bodybuilder που έκανε ενέσεις με λάδι στους μύες του

Ένας Βραζιλιάνος bodybuilder που έκανε ένεση στον εαυτό του με λάδι για να αποκτήσει μεγαλύτερους μύες πέθανε στα 55α γενέθλιά του.

Ο Valdir Segato χρησιμοποιούσε δυνητικά θανατηφόρες ενέσεις Synthol για χρόνια, διακινδυνεύοντας την υγεία του, για να αποκτήσει τεράστιους δικέφαλους, θωρακικούς και ραχιαίους μύες.

Ο Segato είχε δηλώσει παλιότερα ότι το σώμα του είναι εμπνευσμένο από τον Arnold Schwarzenegger και φανταστικούς χαρακτήρες όπως ο Hulk.

«Με αποκαλούν Hulk, Schwarzenegger και He-Man όλη την ώρα και αυτό μου αρέσει. Έχω διπλασιάσει τους δικέφαλους μυς μου, αλλά εξακολουθώ να θέλω να είμαι μεγαλύτερος», είπε το 2016, σύμφωνα με την Daily Mail.

Πριν από έξι χρόνια, προειδοποιήθηκε ότι θα αντιμετώπιζε ακρωτηριασμό ή τουλάχιστον νευρική βλάβη και παραμόρφωση, ως αποτέλεσμα των ενέσεων εάν συνέχιζε να τις χρησιμοποιεί.

Ο δικέφαλός του έφτασε έως και 23 ίντσες αφού άρχισε να κάνει την ένεση στον εαυτό του. Είχε γίνει γνωστός ως «το τέρας» στους δρόμους του Σάο Πάολο και ήταν περήφανος για τον τίτλο του.

Δημοσίευσε εικόνες της μεταμόρφωσης του σώματός του στα social media και μάλιστα αποκαλούσε τον εαυτό του «Valdir Synthol» στο Instagram. Ενώ ο bodybuilder είχε 1,7 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok, τα τοπικά μέσα ανέφεραν ότι έζησε μια απομονωμένη ζωή με λίγους φίλους ή επισκέπτες.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ