Πασίγνωστος Αμερικανός πρωταγωνιστής κατηγορείται για βιασμό συναδέλφου του-ΦΩΤΟ

Άλλος ένας Αμερικανός ηθοποιός κατηγορείται για τον βιασμό συναδέλφου του. Φαίνεται πως έχουν ανοίξει τα στόματα στο Χόλιγουντ και οι καταγγελίες παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας, μετά την τροπή που πήρε η «υπόθεση Weinstein». Αυτή τη φορά, η ηθοποιός Kristina Cohen κατηγορεί τον Ed Westwick, πρωταγωνιστή της δημοφιλούς σειράς «Gossip Girl», πως την βίασε στο διαμέρισμά του, όπου είχε πάει να τον επισκεφθεί με τον σύντροφό της.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η Cohen περιγράφει αναλυτικά όσα της έκανε παρά τη θέλησή της ο Westwick. Όπως εξηγεί, αποφάσισε να μιλήσει τώρα για την περιπέτειά της, καθώς πήρε θάρρος και δύναμη από τις γυναίκες που καταγγέλλουν τον Harvey Weinstein. «Νιώθω αηδία βλέποντας άντρες όπως ο Ed να χαίρουν δημόσιου σεβασμού. Να τους παίρνουν συνεντεύξεις έγκριτες πλατφόρμες όπως η Oxford Union Society του Oxford University, όπου και τιμήθηκε ως ένας από τους «Ανθρώπους που Διαμόρφωσαν τον Κόσμο Μας» . Πώς θα τελειώσει αυτό; Άντρες όπως ο Ed χρησιμοποιούν τη φήμη και τη δύναμή τους για να βιάζουν και να εκφοβίζουν αλλά συνεχίζουν να συλλέγουν βραβεία», γράφει στην ανάρτησή της στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ξύπνησα απότομα από τον Ed που βρισκόταν πάνω μου, με τα δάχτυλά του να μπαίνουν στο σώμα μου. Του είπα να σταματήσει, αλλά ήταν δυνατός. Πάλεψα όσο περισσότερο μπορούσα αλλά έπιασε το πρόσωπό μου με τα χέρια του, τραντάζοντάς με … Είχα παραλύσει, ήμουν τρομοκρατημένη. Δεν μπορούσα να μιλήσω, δεν μπορούσα να κουνηθώ άλλο. Με ακινητοποίησε και με βίασε», περιγράφει η Cohen.

Μάλιστα, η Kristina Cohen καταγγέλλει, επίσης, πως παραγωγός και σύντροφός της είπε πως δεν έπρεπε να πηγαίνει και να λέει παντού πως ο Ed τη βίασε «γιατί «δεν θέλει να γίνει ”αυτό το κορίτσι”».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ