Νέες σοκαριστικές μαρτυρίες για τον Γουάινστιν

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν οι αποκαλύψεις για τον κινηματογραφικό παραγωγό, Χάρβεϊ Γουάινστιν, που κατηγορείται για σειρά σεξουαλικών επιθέσεων στο Χόλιγουντ.

Το Σάββατο είδαν το φως της δημοσιότητας ακόμη δύο καταγγελίες και ήρθαν να προστεθούν στον μακρύ, πλέον, κατάλογο. Η μία έγινε από την τηλεοπτική παραγωγό, Μίμι Χάλεγι, η οποία έσπασε τη σιωπή καταγγέλλοντας τον Γουάινστιν για βιασμό. Σε συνέδριο γυναικών, στο Ντιτρόιτ, επέλεξε να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, μετά και τη δική της καταγγελία ότι έπεσε θύμα βιασμού, η γνωστή ηθοποιός Ρόουζ Μακ Γκάουαν.

Άλλο ένα θύμα του παραγωγού, η ηθοποιός Άσλεϊ Τζουντ αναγκάστηκε, προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα, να κάνει συμφωνία μαζί του πως πρώτα θα έπρεπε να κερδίσει Όσκαρ.

Ο Ματ Ντέιμον αποκάλυψε ότι γνώριζε τόσο το πάθος του πρώην μέντορά του για τις γυναίκες, όσο και το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης της Γκουίνεθ Πάλτροου. Υποστηρίζει, όμως, πως δεν περίμενε ποτέ να φθάσει σε βιασμό.

Μετά το σκάνδαλο, ο Γουάινστιν έβγαλε στο σφυρί τη χλιδάτη έπαυλή του στο Κονέκτικατ, για περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια. Διαθέτει 7 υπνοδωμάτια, σουίτα με δικό της καθιστικό, πισίνα, γήπεδα γκολφ και τένις και θέα στον ωκεανό.

Πηγή ρεπορτάζ: TMZ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ