Παρίσι: 39χρονη εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της – Η νεκροψία καταλήγει σε «βίαιο θάνατο»

Μετά την είδηση για τον άγριο βιασμό μιας 29χρονης στην Γαλλία που προκάλεσε σοκ σε όλη την χώρα, σήμερα γίνεται γνωστή η δολοφονία 39χρονης μέσα στο διαμέρισμά της στο Παρίσι.

Το 39χρονο θύμα βρέθηκε νεκρό στο διαμέρισμά της στο 8ο διαμέρισμα της πρωτεύουσας, κοντά στην Αψίδα του Θριάμβου. Το σώμα της βρέθηκε στο ντους, μερικώς καλυμμένο.

Η νεκροψία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ήταν “ένας βίαιος θάνατος”, ανέφερε την Τρίτη η εισαγγελία του Παρισιού, με την οποία επικοινώνησε το Γαλλικό Πρακτορείο.

Το σώμα της γυναίκας, που γεννήθηκε το 1984, παρουσίαζε αρκετές πληγές, που προκλήθηκαν από χτυπήματα.

Έρευνα για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Η νεκροψία – νεκροτομή, που διενεργήθηκε τη Δευτέρα, έδειξε ότι τα τραύματα «μάλλον δεν προκλήθηκαν από την ίδια», διευκρίνισε ο εισαγγελέας, αποκλείοντας το σενάριο της αυτοκτονίας και άνοιξε τη έρευνα για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως. Σε αυτό το στάδιο της έρευνας δεν έχουν γίνει συλλήψεις.

Την Κυριακή, γύρω στις 18.00, η ​​μητέρα του θύματος είχε ειδοποιήσει την αστυνομία, αφού ανακάλυψε ένα μεγάλο χάος στο διαμέρισμα της κόρης της. Η γυναίκα ανησύχησε καθώς δεν είχε νέα της για αρκετές ημέρες, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

Στη συνέχεια, η αστυνομία βρήκε το πτώμα στο μπάνιο κοντά στην καμπίνα ντους, εν μέρει καλυμμένο με μια κουβέρτα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας.

Μια αιματοβαμμένη κουβέρτα βρέθηκε επίσης σε έναν καναπέ, πρόσθεσε η αστυνομική πηγή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ