Παρήγγειλε τούρτα Μαράια Κάρεϊ για τα γενέθλιά της και της ήρθε η Μαρί Κιουρί

Γενέθλια είχε η εθελόντρια στη ΜΚΟ “HOPE for Chronic Conditions” και παρήγγειλε μία τούρτα Μαράια Κάρεϊ για να το γιορτάσει. Οι συνάδελφοί της ωστόσο της έφεραν μία με τη Μαρί Κιουρί, τη βραβευμένη δύο φορές με Νόμπελ για τη Φυσική και τη Χημεία, ενώ ήταν η πιο φημισμένη γυναίκα επιστήμων της εποχής της.

Η φωτογραφία με τη διαβόητη τούρτα έκανε τον γύρο του Διαδικτύου και μάλιστα τράβηξε την προσοχή και της ίδιας της Μαράια Κάρεϊ που ευχήθηκε χρόνια πολλά στην εορτάζουσα αστειευόμενη ότι θα μπορούσε να ήταν εκείνη αν δεν κοβόταν στα μαθηματικά.

Η “γκάφα” έγινε γνωστή μέσα από την ξαδέρφη της Σιόμπχαν Κέισι από τον Καναδά η οποία ανήρτησε τη σχετική φωτογραφία στο διαδίκτυο. Όπως είπε η ίδια η κοπέλα, όλοι οι συνάδελφοί της στην οργάνωση που έχει έδρα στο Έσεξ, παρερμήνευσαν την καναδέζικη προφορά της και μπέρδεψαν το Μαράια Κάρεϊ με το Μαρί Κιουρί.

Επίσης, η ίδια αστειευόταν ότι είχε φτιάξει μια τούρτα Μαράια Κάρεϊ για τον αδερφό της Σον που είναι φανατικός θαυμαστής της τραγουδίστριας, κι έτσι οι συνάδελφοί της είπαν να φτιάξουν μία και για εκείνη.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.