Παράτησε την Αστυνομία, αγόρασε τρία ATM και τώρα βγάζει εκατομμύρια – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Paul Alex, πρώην ντετέκτιβ της ομάδας καταστολής ναρκωτικών του αστυνομικού τμήματος του Σαν Φρανσίσκο, μετέτρεψε την παράλληλη δραστηριότητά του σε ένα επιτυχημένο πεπρωμένο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Η πορεία του από μια επαγγελματικά ανταμειβόμενη αστυνομική θέση μέχρι το να γίνει εκατομμυριούχος δεν είναι τίποτα λιγότερο από εντυπωσιακή.

Παρά τον εντυπωσιακό ετήσιο μισθό περίπου 272.000 δολαρίων, συμπεριλαμβανομένων των παροχών, κατανόησε ότι η επαγγελματική του ζωή επέφερε σημαντική επιβάρυνση στην προσωπική του ζωή. Ο Paul μοιράστηκε με το Business Insider: “Δεν είχα καμία προσωπική ελευθερία. Παραμελούσα την προσωπική μου ζωή. Δεν είχα χρόνο για την οικογένειά μου, που αγαπώ. Είμαι αφοσιωμένος στην οικογένειά μου. Και στο τέλος της ημέρας, συνειδητοποίησα ότι αυτή η ζωή δεν μπορεί να συνεχιστεί.”

Η καθοριστική στιγμή έφτασε όταν η αστυνομία διέκοψε την πληρωμή των υπερωριών, επηρεάζοντας σημαντικά τα εισοδήματά του. Αυτή η οικονομική αναταραχή ώθησε τον Paul να εξετάσει επενδυτικές ευκαιρίες που θα του προσέφεραν μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paul Alex (@thepaulalex)

Αρχικά, εξετάζοντας τη δυνατότητα επένδυσης σε ακίνητα, ο Paul σύντομα συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν η κατάλληλη επιλογή λόγω του πιθανού χρέους και της πίεσης συντήρησης των ακινήτων. Τότε, ένας συνάδελφός του του πρότεινε να επενδύσει σε μηχανήματα ATM. Ενδιαφερόμενος, ο Paul εκδήλωσε ενδιαφέρον για αυτό το εγχείρημα και ανακάλυψε ότι αποτελούσε χαμηλού κινδύνου επιχειρηματική ευκαιρία σε σύγκριση με άλλες επιλογές.

Το 2018, ο Paul ξεκίνησε την παράλληλη δραστηριότητά του με τα ΑΤΜ. Αναζήτησε προσεκτικά τοποθεσίες στον κόλπο του Σαν Φρανσίσκο, επιλέγοντας τοποθεσίες που κρίνονταν πιθανό να είναι επικερδείς για τα ΑΤΜ. Επενδύοντας σε έξι μηχανήματα, καθένα αξίας λιγότερο από 3.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ