Παραμένει στη φυλακή ο Κρις Μπράουν

Παραμένει στη φυλακή ο Κρις Μπράουν

 

Πίσω από της φυλακής τα κάγκελα θα παραμείνει ο τραγουδιστής της R&B Κρις Μπράουν, τουλάχιστον μέχρι το τέλος του Απριλίου, εξ αιτίας της παραβίασης της αναστολής του σε σχέση με την επίθεση το 2009 στην τότε φίλη του τραγουδίστρια Ριάνα.

Ο 24χρονος ράπερ συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή, όταν αποβλήθηκε από κέντρο θεραπείας και αποτοξίνωσης στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια , παραβιάζοντας την εντολή του δικαστηρίου που είχε διατάξει να υποβληθεί σε θεραπεία.

Ο Μπράουν απομακρύνθηκε από το κέντρο για παραβίαση των κανόνων του ιδρύματος, μεταξύ των οποίων η ανάρμοστη συμπεριφορά κατά μιας γυναίκας, η άρνηση του να λάβει τη φαρμακευτική αγωγή και της προκλητικής του δήλωσης όταν κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας καυχήθηκε ότι είναι “καλός στο να χρησιμοποιεί όπλα και μαχαίρια”.

Ο δικηγόρος του ράπερ ζήτησε την άμεση επιστροφή του πελάτη του στο κέντρο θεραπείας και αποτοξίνωσης , αλλά ο δικαστής αρνήθηκε , σημειώνοντας ότι ο τραγουδιστής είχε ήδη λάβει «πολλές ευκαιρίες» και ότι ο “ίδιος έριξε τον εαυτό του στη φυλακή”.

Το 2009 ο τραγουδιστής καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια κοινωφελούς εργασίας και στην παροχή συμβουλών ενδοοικογενειακής βίας μετά την επίθεση κατά της Ριάνα στο Λος Άντζελες.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ