Παντρεύεται ο γιος του Μπλερ

Παντρεύεται ο γιος του Μπλερ

Το Σάββατο θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά παράλληλα προλειαίνει και το έδαφος για την αναρρίχησή του στην πολιτική.

Ο λόγος για τον πρωτότοκο γιο του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, για τον οποίο τα δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο δίνουν και παίρνουν, καθώς πλησιάζει η ημερομηνία του γάμου του.

Μάλιστα η μέλλουσα σύζυγος του 29χρονου Γιούαν Μπλερ δεν είναι κάποια τυχαία, αλλά η 25χρονη Σουζάν Ασμαν, εγγονή ενός πρώην υπουργού της Τουρκίας και πρώην δημάρχου της Αγκυρας.

Το ενδιαφέρον για το πρόσωπο του Γιούαν, του πρώτου από τα τέσσερα παιδιά του Τόνι και της Σέρι Μπλερ, εντείνει η φήμη ότι σκοπεύει να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του. Τον περασμένο χρόνο ο 29χρονος παράτησε τη δουλειά του στη Morgan Stanley, για να εργαστεί για μια εταιρεία στο Κόβεντρι.

Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι επρόκειτο για μια στρατηγική κίνηση που έχει ως στόχο να αυξήσει τις πιθανότητες εκλογής του νεαρού σε περίπτωση που θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές, αφού το 2015 αναμένεται να βγει στη σύνταξη ο βουλευτής των Εργατικών που έχει εκλεγεί στην περιφέρεια του βορειοδυτικού Κόβεντρι, Τζέφρι Ρόμπινσον.

 

Εξάλλου στις τελευταίες ενδιάμεσες εκλογές εργάστηκε με ζήλο για την προεκλογική εκστρατεία των Εργατικών.

Όποιες κι αν είναι οι πολιτικές φιλοδοξίες του Γιούαν Μπλερ, οι ετοιμασίες για τον γάμο του με την επί οκτώ χρόνια σύντροφό του το Σαββάτο είναι πυρετώδεις.

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, οι γονείς του, με περιουσία περίπου 60 εκατομμυρίων λιρών, ετοιμάζουν μια μεγάλη δεξίωση για μετά την τελετή που θα λάβει χώρα στην έπαυλη South Pavilion στο Wotton Underwood που αγόρασαν το 2008 έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων λιρών.

Το μελλόνυμφο ζευγάρι, που αρραβωνιάστηκε τα Χριστούγεννα, έχει αγοράσει ένα σπίτι στο Αϊλινγκτον του Λονδίνου.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω του πρώην υπουργού Αμυνας, Τζεφ Χουν, στο γραφείο του οποίου εργάστηκε για ένα διάστημα πριν συνεχίσει την καριέρα της στο «Ιδρυμα Πίστης Τόνι Μπλερ» και γίνει αναλύτρια στην οργάνωση «Social Finance», όπου εργάζεται ακόμη.

Η Ασμαν, κόρη ενός επιχειρηματία και εγγονή (από την πλευρά της μητέρας της) του πρώην δημάρχου Αγκυρας Μεχμέτ Ατινσόι, τα πηγαίνει πολύ καλά με τα πεθερικά της και έχει κάνει πολλές φορές διακοπές μαζί τους στη διάρκεια των οκτώ χρόνων σχέσης της με τον Γιούαν Μπλερ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τύπος ασχολείται με τον πρωτότοκο γιο του Τόνι Μπλερ, που αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ και έκανε πρακτική στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Σε ηλικία 16 ετών ο νεαρός είχε γίνει πρωτοσέλιδο στη Βρετανία, όταν η αστυνομία τον «συνέλαβε» να καταναλώνει αλκοόλ για να γιορτάσει το τέλος των σχολικών του εξετάσεων.

Πηγή: Έθνος

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ