Ουκρανία: Σοκάρει το ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο από τη δολοφονία των δύο ομογενών

Στη δημοσιότητα έρχεται βίντεο από την δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν Έλληνες στην Ουκρανία με αποτέλεσμα δύο να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι δύο να τραυματιστούν σοβαρά.

Σημειώνεται πως οι Έλληνες ομογενείς δέχτηκαν πυρά από Ουκρανούς στρατιώτες στο χωριό Γράνιτσα στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής σε καφετέρια της περιοχής. Όπως φαίνεται στο βίντεο, υπάρχουν αναποδογυρισμένες καρέκλες και αίματα στο δάπεδο.

Επίσης, διακρίνεται ένα από τα θύματα να δέχεται τις πρώτες βοήθειες.

Δείτε το βίντεο. Προσοχή σκληρές εικόνες

“Υπήρχαν δύο παρέες σε ένα μαγαζί. Η μια παρέα, αυτή των Ουκρανών στρατιωτών είχε πει, ενδεχομένως και η δεύτερη, ωστόσο αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.  Η παρέα των στρατιωτικών είχε κάποιου είδους αψιμαχία με τον καταστηματάρχη, και κάποια στιγμή επενέβησαν άτομα της δεύτερης παρέας μεταξύ των οποίων και άτομα ελληνικής καταγωγής, μέλη της ελληνική κοινότητας. Ακολούθησε σοβαρός καβγάς, κάποιος τους στρατιωτικούς έβγαλε όπλο και δυο άτομα σκοτώθηκαν” ανέφερε ο δημοσιογράφος, Κώστας Ονισένκο στον RealFm 97,8 και την εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Άκη Παυλόπουλου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, “το αιματηρό περιστατικό δεν έχει καμία σχέση με την ένταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στα σύνορα με τη Λευκορωσία, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένες ρωσικές δυνάμεις”.

Επίσης, ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι δεν ήταν μια ενέργεια που στόχευε τους Έλληνες ομογενείς, που ήταν μέλη της ελληνικής μειονότητας της Ουκρανίας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ