Γκάφα ολκής από υπουργό στην Ουαλία που έβριζε με ανοικτό μικρόφωνο σε τηλεδιάσκεψη – ΒΙΝΤΕΟ

Σε γκάφα ολκής υπέπεσε ο Ουαλός υπουργός Υγείας, ο οποίος κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης του υπουργικού συμβουλίου ξέχασε ανοικτό το μικρόφωνο και συνελήφθη να βρίζει συνάδελφό του.

Συγκεκριμένα, ο Vaughan Gething ακούγεται σε βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες τον του διαδικτύου, να αναρωτιέται ποιο είναι το πρόβλημα με τη συνάδελφό του και μέλος της Εθνοσυνέλευσης της Ουαλίας Jenny Rathbone, λέγοντας συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης μέσω Zoom «what the f*** is the matter with her».

Αρκετά μέλη της Εθνοσυνέλευσης φάνηκε να σοκάρονται από τα σχόλιά του, ενώ άλλα άρχισαν να γελούν ενώ ο Gething προφανώς νομίζοντας ότι το μικρόφωνό του είναι κλειστό συνέχισε να μιλά. Στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη από την Rathbone η οποία του έκανε ερωτήσεις για την ανταπόκριση της κυβέρνησης της Ουαλίας στον νέο κορονοϊό.

«Έχω στείλει απολογητικό μήνυμα και διατίθεμαι να μιλήσω με την Jenny Rathbone», ανέφερε στα κοινωνικά δίκτυα ο Gething αν και πολλοί είναι εκείνοι που ζητούν την αποπομπή του.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.