Ολλανδία: Συνέλαβαν μεθυσμένο οδηγό με πλαστό δίπλωμα οδήγησης στο όνομα του «Μπόρις Τζόνσον»

Στη σύλληψη ενός άνδρα που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και έφερε το όνομά «Μπόρις Τζόνσον», όπως αναγραφόταν στην άδεια οδήγησης του,  προχώρησε ολλανδική αστυνομία

Πώς βρέθηκε ο Μπόρις Τζόνσον να οδηγεί μεθυσμένος σε επαρχιακό δρόμο στην Ολλανδία; Αυτή την απορία είχαν και οι Ολλανδοί αστυνομικοί που συνέλαβαν έναν άνδρα που είχε χτυπήσει σε στύλο φωτισμού κοντά στο Χρόνιγκεν.

Πάνω του βρέθηκε ένα πλαστό ουκρανικό δίπλωμα στο όνομα του Βρετανού πρώην πρωθυπουργού, με τη σωστή ημερομηνία γέννησης και με τη φωτογραφία του.

Ωστόσο, η άδεια οδήγησης «Τζόνσον» είχε εκδοθεί το 2019 και υποτίθεται ότι έληγε το… 3000.

«Το άτομο δεν μπορούσε να αναγνωρίσει την ταυτότητά του και αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ο 35χρονος άνδρας, από την πόλη Ζούιντχορν, δυτικά του Γκρόνινγκεν, συνελήφθη, ενώ η αστυνομία ερεύνησε το αυτοκίνητο.

Ο 35χρονος δράστης του περιστατικού δεν μπορούσε να πει ποιος είναι, ενώ αρνήθηκε να κάνει τεστ για αλκοόλ. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και στην έρευνα που έγινε βρήκαν την άδεια.

Η αστυνομία του Γκρόνινγκεν ανέφερε στον λογαριασμό της στο Instagram πως «Δυστυχώς γι’ αυτό το άτομο, δεν πέσαμε στην παγίδα της πλαστογραφίας του».

Επιπλέον, η αστυνομία δεν μπορούσε να αποκαλύψει πού φτιάχτηκε το πλαστό έγγραφο, αλλά η Κίσια Χέκστερ, πρώην ανταποκρίτρια του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα NOS στη Ρωσία, ανέφερε μέσω social media ότι οι πλαστές άδειες οδήγησης μπορούν εύκολα να αγοραστούν σε τουριστικά καταστήματα στην Ουκρανία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ