Οι βομβαρδισμοί στη Μαριούπολη έγιναν από περιοχές φιλορώσων αυτονομιστών

Οι βομβαρδισμοί στη Μαριούπολη που είχαν αποτέλεσμα τριάντα πολίτες να βρουν τον θάνατο, το Σάββατο, έγιναν από δύο σημεία τα οποία ελέγχουν οι φιλορώσοι αυτονομιστές... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Οι βομβαρδισμοί στη Μαριούπολη της Ουκρανίας που είχαν αποτέλεσμα τριάντα πολίτες να βρουν τον θάνατο, το Σάββατο, έγιναν από δύο σημεία τα οποία ελέγχουν οι φιλορώσοι αυτονομιστές, διαπίστωσαν παρατηρητές του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) οι οποίοι μετέβησαν στο σημείο.

«Βάσει της ανάλυσης των πληγμάτων, οι ρουκέτες Γκραντ εβλήθησαν από τα βορειοδυτικά, από την περιοχή Οκτιάμπρ, και οι ρουκέτες Ουραγκάν από τα ανατολικά, από την περιοχή Ζαϊτσένκο (…). Αμφότερες οι περιοχές αυτές ελέγχονται από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ», ανέφερε ο ΟΑΣΕ σε μια ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα νωρίτερα το Σάββατο το βράδυ, επισημαίνοντας ότι οι ρουκέτες αυτές έπληξαν μια περιοχή που απέχει περίπου 400 μέτρα από ένα στρατόπεδο των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.