Οι ευχές του Ερντογάν στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση έστειλε ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου

“Tις θερμές ευχές του Εξοχ. Προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας κ. Recep Tayyip Erdoğan για ταχεία ανάρρωση διαβίβασε στην Α.Θ. Παναγιότητα τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, ο Υπουργός Υγείας της χώρας Εξοχ. Δρ. Fahrettin Koca, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το βράδυ της Παρασκευής, 24 Δεκεμβρίου 2021. Ο κ. Koca μετέφερε στον Παναγιώτατο, ο οποίος παραμένει υπό παρακολούθηση σε κεντρικό Νοσοκομείο της Πόλεως, το ενδιαφέρον του Εξοχ. Προέδρου και του ιδίου προσωπικώς για την πορεία της υγείας του και τον διαβεβαίωσε ότι οι Αρχές της χώρας βρίσκονται στο πλευρό του για οτιδήποτε και αν χρειασθεί.
Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη επικοινώνησε νωρίτερα και ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας Εξοχ. κ. Mehmet Nuri Ersoy, ο οποίος του εξέφρασε τις εγκάρδιες ευχές του για γρήγορη αποκατάσταση της υγείας του”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ