Φρίκη: 17χρονη κατηγορείται ότι σκότωσε την μητέρα του φίλου της με μία πέτρα – Του είχε δώσει τελεσίγραφο να το κάνει ο ίδιος

Ένα 17χρονο κορίτσι στο Οχάιο χτύπησε μέχρι θανάτου με μια πέτρα την μητέρα του 33χρονου φίλου της – αφού του έδωσε πεντάωρο τελεσίγραφο να τη σκοτώσει ο ίδιος, λένε οι αρχές. Η Κέιτλιν Κουνς από το Κλίβελαντ δικάζεται, ως ενήλικη πλέον, με την κατηγορία της δολοφονίας, για το θάνατο της Νικόλ Τζόους, 53 ετών.

Οι εισαγγελείς λένε ότι η έφηβη ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη Νικόλ, τον Απρίλιο – λίγες ημέρες αφότου έφυγε από το ανάδοχο σπίτι της, για να είναι με τον ενήλικο φίλο της, Τζόναθαν Τζόους.
Η Κουνς φέρεται να είχε δώσει στον Τζόουνς – ο οποίος είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για την παράνομη σχέση του με την ανήλικη κοπέλα – ένα χρονικό περιθώριο πέντε ωρών για να σκοτώσει ο ίδιος την μητέρα του, η οποία αποδοκίμαζε τη σχέση τους.

“Η Κέιτλιν είχε πει στον Τζόναθαν ότι έπρεπε να κάνουν κάτι για τη μητέρα του, επειδή τους εμπόδιζε να είναι μαζί, και του έδωσε πέντε ώρες διορά για να κάνει σχετικά με την μητέρα του”, δήλωσε στο δικαστήριο την Παρασκευή ο ντετέκτιβ Τζέικ Ολμπράιτ του αστυνομικού τμήματος της κοινότητας Σίλβιαν, σύμφωνα με το Cleveland 19 News.


Όταν πέρασαν αυτές οι πέντε ώρες και ο Jonathan εξακολουθούσε να μην έχει κάνει κάτι, η Κουνς πήρε την κατάσταση στα χέρια της, λένε οι εισαγγελείς. “Βγήκε έξω, πήρε μια πέτρα και όταν η Νικόλ Τζόουνς στεκόταν μπροστά στο ψυγείο της κουζίνας, χωρίς να γνωρίζει ότι η Kaitlyn ήταν σπίτι, την χτύπησε αρκετές φορές και τη στραγγάλισε”, ισχυρίζεται ο εισαγγελέας της κομητείας Λούκας, Άντι Λάστρα.

Ο Τζόναθαν φέρεται να καθόταν στο σαλόνι εκείνη τη στιγμή, ωστόσο φέρεται επίσης ότι βοήθησε την ανήλικη τότε φίλη του να καλύψει τη δολοφονία.
Το ζευγάρι πήγε σε δύο τοπικά καταστήματα με το αυτοκίνητο του Τζόουνς και αγόρασε μουσαμά και σακούλες σκουπιδιών για να τυλίξουν το πτώμα και να καθαρίσουν την κουζίνα, λένε οι εισαγγελείς, σύμφωνα με το ABC 13.

Στη συνέχεια, οι δυο τους τοποθέτησαν το πτώμα στο αυτοκίνητο του Τζόναθαν, με το οποίο οδήγησαν ως ένα κοντινό συγκρότημα διαμερισμάτων και πέταξαν πτώμα σε έναν κάδο απορριμμάτων. Οι υπηρεσίες καθαριότητας μετέφεραν το περιεχόμενο του κάδου τελικά σε μια χωματερή, λένε οι αρχές.

Η αστυνομία λέει ότι είναι απίθανο να βρεθεί ποτέ το πτώμα της Νικόλ. Αφού πέταξαν το πτώμα, οι δύο ύποπτοι πέρασαν τα νότια σύνορα στο Μεξικό.
Οι αρχές δήλωσαν ότι έλαβαν γνώση του εγκλήματος μόλις τον επόμενο μήνα, όταν η αστυνομία του Canton επικοινώνησε με την αστυνομία της Sylvania Township, και ζήτησε να πραγματοποιηθεί έλεγχος για να διαπιστωθεί αν η Νικόλ Κόυνς ήταν καλά.

Οι αστυνομικοί του Canton δήλωσαν ότι έλαβαν ειδοποίηση από το ανάδοχο σπίτι της Κουνς ότι η έφηβη είχε στείλει μήνυμα σε μια νοσοκόμα, λέγοντας ότι είχε σκοτώσει δύο ανθρώπους και ότι προσπαθούσε να διαφύγει. Δεν είναι σαφές ποιο μπορεί να ήταν το άλλο θύμα.

Στη συνέχεια, η αστυνομία άρχισε να ερευνά την εξαφάνιση της Νικόλ – και κατάφερε να την μαζί με τον Τζόναθαν στην Ahumada, Chihuahua, στο Μεξικό. Αυτό στάθηκε δυνατό επειδή ο Τζόναθαν δεν απενεργοποίησε ποτέ το βραχιολάκι επιτήρησης που φορούσε στον αστράγαλο. Οι αρχές του το είχαν τοποθετήσει, όταν είχε δηλώσει ένοχος για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, απόπειρα προσβολής δημοσίας αιδούς, μη εμφάνιση στο δικαστήριο και βανδαλισμό.

Μετά τη σύλληψή τους, η Κέιτλιν φέρεται να παραδέχτηκε ότι δολοφόνησε τη Νικόλ, με τις αρχές να λένε ότι οι λεπτομέρειες για το πού είχαν πετάξει το πτώμα ταίριαζαν με τις πληροφορίες GPS που είχαν εντοπιστεί στο τηλέφωνο και το ρολόι του Τζόναθαν.

Η Κέιτλιν κατηγορείται τώρα για δολοφονία, διακεκριμένη δολοφονία, αλλοίωση στοιχείων και κακοποίηση πτώματος. Η δικηγόρος της, Ann Baronas, υποστήριξε ότι η έφηβη ήταν θύμα του Τζόναθαν, ο οποίος δεν έπρεπε να έχει καμία επαφή μαζί της μετά τις προηγούμενες κατηγορίες που είχε δεχτεί για τη σχέση τους.

Το ζευγάρι εθεάθη πέρσι να περπατά σε τοπικό δρόμο, όταν η αστυνομία τους σταμάτησε από ανησυχία για την ασφάλειά τους.
“Εκείνη την εποχή, η Κούνς έδωσε στους αστυνομικούς ψεύτικο όνομα και ψεύτικη ημερομηνία γενεθλίων “, δήλωσε ο βοηθός εισαγγελέα της κομητείας Wood, Morgan Spitler, για την Κουνς, σύμφωνα με την Sentinel-Tribune.

Στο τηλέφωνο του Τζόναθαν βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες της ανήλικης και φωτογραφίες των δύο τους να κάνουν σεξ, σύμφωνα με τις αρχές.
Ο Τζόουνς τώρα αντιμετωπίζει επίσης κατηγορίες σε σχέση με τη δολοφονία της μητέρας του και κρατείται. Του έχει οριστεί εγγύηση 1,125 εκατομμυρίου δολαρίων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ