Γλυκερία: Η γνωριμία με τον σύζυγό της και το «Να η ευκαιρία»

Σε μία σπάνια εξομολόγησή της η Γλυκερία μίλησε για τα πρώτα βήματα στην καριέρα της, αλλά και την προσωπική της ζωή. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο  «Στούντιο 4» και αρχικά αναφέρθηκε στο “Να η ευκαιρία”.

«Πήγα στην Columbia για να κάνω φωνητικά στον Γιώργο Κοινούση. Τότε η Columbia ήθελε να με προωθήσει, με έναν τρόπο να με αποκτήσει. Με έστειλαν στο “Να η ευκαιρία” να με δει ο κόσμος. Εγώ κέρδισα στο “Να η ευκαιρία”, είχα πάρα πολύ καλούς βαθμούς. Ήταν πραγματικά διαγωνισμός, ήταν στην επιτροπή ο Γιώργος ο Κατσαρός, η Ροζίτα Σώκου, η Μάνου, ο Γρηγόρης Γρηγορίου”, είπε η ίδια αρχικά και συμπλήρωσε: «Με την Columbia δεν έκανα κάτι γιατί δεν προέκυψε. Μου πρότειναν ένα ρεπερτόριο… Μου πρότειναν τραγούδια που, όχι ότι δεν τα αγαπούσα, αλλά δεν ήμουν εξοικειωμένη με αυτό το είδος των τραγουδιών από μόνη μου. Εγώ αγαπούσα τα λαϊκά, αυτά έμαθα από τη μητέρα μου και τον πατέρα μου».

Στην συνέχεια, η Γλυκερία αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Στέλιο Φωτιάδη, και αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν. «Όλα αυτά τα χρόνια είχα την αμέριστη βοήθεια του συζύγου μου, ο οποίος έγινε πολύ νωρίς σύζυγός μου. Γνώρισα τον άντρα μου όταν τραγουδούσα με τον Κοινούση. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, κάναμε μια σχέση και στα δύο χρόνια παντρευτήκαμε. Τον παντρευτήκαμε μετά από 2 χρόνια σχέσης και είμαστε μέχρι σήμερα μαζί».

Στην συνέχεια μίλησε και για τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας της αλλά και για τις συνεργασίες της με σπουδαίους συναδέλφους.

«Εγώ ήρθα ως γενιά μετά τον Νταλάρα και την Αλεξίου. Με τη Χαρούλα βρέθηκα μόνο σε μία συναυλία που κάναμε αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη. Δεν έτυχε να ξαναβρεθούμε ποτέ στην ίδια πίστα.






Έχουμε ένα εσωτερικό δέσιμο, πολύ δυνατό με τη Χαρούλα. Κάθε φορά που βρισκόμαστε κάπου για άλλους λόγους μου το λέει και της το λέω. Με αυτόν που συνεργάστηκα πάρα πολύ είναι ο Γιώργος Νταλάρας. Έχω κάνει πολύ ωραίες συνεργασίες: Μητροπάνος, Πάριος, Μαρινέλλα, Βιτάλη και φυσικά με τη Μελίνα Ασλανίδου. Κρατάω μέσα μου πολλούς σπουδαίους από το παρελθόν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ