Ο Ομπάμα θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην εκστρατεία της Κλίντον

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην προεκλογική εκστρατεία της υποψήφιας του Δημοκρατικού Κόμματος Χίλαρι Κλίντον καθώς θα βρεθεί στο πλευρό της την 5η Ιουλίου σε εκδήλωση στην Βόρεια Καρολίνα, ανακοίνωσε η ομάδα που έχει αναλάβει την εκστρατεία της πρώην υπουργού Εξωτερικών.

Την 9η Ιουνίου ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους άνοιξε τα χαρτιά του και τάχθηκε επίσημα στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον, αφού επί πολλούς μήνες δεν αποκάλυπτε ποιον υποψήφιο του κόμματός του είχε επιλέξει.

«Τάσσομαι στο πλευρό της, ανυπομονώ να συμμετάσχω στην εκστρατεία της Χίλαρι. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει υποψήφιος με τόσα προσόντα για αυτήν την θέση» είχε δηλώσει ο Μπαράκ Ομπάμα σε ένα βίντεο που προβλήθηκε από την ομάδα της Κλίντον, η οποία είχε μόλις επικρατήσει στη μάχη για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος.

Η κοινή εμφάνιση του Προέδρου Ομπάμα και της πρώην Πρώτης Κυρίας θα γίνει την ώρα που ο γερουσιαστής από το Βερμόντ Μπέρνι Σάντερς αρνείται να εγκαταλείψει τα όπλα παρά το γεγονός ότι η Χίλαρι Κλίντον κατάφερε να συγκεντρώσει την πλειοψηφία των εκλεκτόρων που χρειαζόταν για να εξασφαλίσει το χρίσμα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα ξοδεύει ο Κιμ Γιονγκ Ουν για…ποτά

“Ντόμινο” αποχωρήσεων από την ΕΕ φοβάται ο Σόιμπλε

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ