Ο Ομπάμα καλεί τους Αμερικανούς να ψηφίσουν την Χίλαρι Κλίντον

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα κάλεσε τους Αμερικανούς να κινητοποιηθούν υπέρ της Χίλαρι Κλίντον, υπογραμμίζοντας ότι το να μην ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα θα έχει ως αποτέλεσμα να ανέλθει στην εξουσία ο Ντόναλντ Τραμπ, που «δεν διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα» για την θέση του επικεφαλής της χώρας.

«Εάν δεν ψηφίσετε, θα πρόκειται για μια ψήφο υπέρ του Τραμπ» υπογράμμισε ο Αμερικανός Πρόεδρος σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Steve Harvey Morning Show”.

«Εάν ψηφίσετε υπέρ του υποψηφίου ενός κόμματος που δεν έχει καμία πιθανότητα να νικήσει στις εκλογές, θα πρόκειται για μια ψήφο υπέρ του Τραμπ» πρόσθεσε ο Ομπάμα, υπαινισσόμενος την υποψηφιότητα του Γκάρι Τζόνσον και της Τζιλ Στάιν.

«Όλα όσα πετύχαμε εδώ και 8 χρόνια διακυβεύονται σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση» τόνισε ο Αμερικανός Πρόεδρος προσπαθώντας να κινητοποιήσει τους ψηφοφόρους που τον στήριξαν σε δύο προεδρικές εκλογές.

«Δεν θέλω να παραμείνετε στα σπίτια σας και να σκέφτεστε ότι είναι λιγότερο σημαντικό σε σύγκριση με το 2008 και το 2012» υπογράμμισε ο Ομπάμα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

Το “ακουστικό” στο αυτί της Χίλαρι στο debate – ΦΩΤΟ

Η “γυμνή αλήθεια” από την Μαντόνα: Ψηφίζω την Χίλαρι

Η Κέιτι Πέρι γδύθηκε για την Χίλαρι Κλίντον – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ