Ο Λευκός Οίκος προειδοποιεί τον Πούτιν

Ο Λευκός Οίκος προειδοποίησε τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν ότι η Μόσχα θα αντιμετωπίσει κυρώσεις τις ερχόμενες ημέρες και διεθνή απομόνωση που θα πλήξει την οικονομία της Ρωσίας... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Ο Λευκός Οίκος προειδοποιεί τον Πούτιν

Ο Λευκός Οίκος προειδοποίησε τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν ότι η Μόσχα θα αντιμετωπίσει κυρώσεις τις ερχόμενες ημέρες και διεθνή απομόνωση που θα πλήξει την οικονομία της Ρωσίας.

“Ασκούμε όση περισσότερη πίεση μπορούμε στους Ρώσους να κάνουν το σωστό”, είπε ο ανώτερος σύμβουλος του Λευκού Οίκου Νταν Πφάιφερ καθώς οι ψηφοφόροι στην Κριμαία, υπό τον έλεγχο ρωσικών δυνάμεων, αποφασίζουν αν θα αποσχιστούν από την Ουκρανία και θα ενταχθούν στη Ρωσία.

Ο Πφάιφερ επέμεινε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα αναγνωρίσουν τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος και είπε πως η κυβέρνηση εργάζεται με τους ευρωπαίους εταίρους της για να αυξήσει την πίεση στη Ρωσία, στη χειρότερη αντιπαράθεση Ανατολής-Δύσης μετά τον Ψυχρό Πόλεμο.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.