Ο κρυφός “στρατός” της Μέγκαν αναστατώνει το Μπάκιγχαμ

Θορύβησε τα Ανάκτορα η απόφαση της Μέγκαν Μαρκλ να διατηρήσει ως υπαλλήλους της τη Χολιγουντιανή “ομάδα” της προκειμένου να “χτίσει” το μέλλον της. Η Δούκισσα του Σάσεξ φέρεται να παραγκώνισε τους συμβούλους και βοηθούς του Μπάκιγχαμ και να διατήρησε στο πλευρό της τον ατζέντη, τον δικηγόρο και τον επιχειρηματικό μάνατζερ, οι οποίοι φημολογείται ότι διαπραγματεύονται τη συγγραφή ενός παιδικού βιβλίου από την 38χρονη Δούκισσα.

Πηγές των Ανακτόρων αναφέρουν ότι τέτοιου είδους συμφωνίες διαχειρίζονται αποκλειστικά οι άνθρωποι του Μπάκιγχαμ, όμως η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε να δέχεται καθοδήγηση μόνο από τον ατζέντη Νικ Κόλινς, τον επιχειρηματικό μάνατζερ Άντριου Μέγερ και τον δικηγόρο Ρικ Γκένοου.

Μιλώντας στη Sun, πηγή ανέφερε: Ο Κόλινς παίρνει τις συμφωνίες και περνά όσες θεωρεί ότι αξίζουν στη Μέγκαν”.

Ανώτερη πηγή των Ανακτόρων ανέφερε ότι οι κινήσεις της Δούκισσας του Σάσεξ έχουν θορυβήσει το Παλάτι και πως η δική της ομάδα μοιάει να έχει μεγάλη συμμετοχή στα εν εξελίξει σχέδιά της. Επίσης, εικάζεται ότι η Μέγκαν διατηρεί στενούς δεσμούς με το Χόλιγουντ και τις ΗΠΑ καθώς στο μέλλον θα περνά αρκετό καιρό στην πατρίδα της.

Εκπρόσωπος του Μπάκιγχαμ δήλωσε: “Ο Ρικ, ο Άντριου και ο Νικ είναι νομικοί, οικονομικοί και επιχειρηματικοί σύμβουλοι της Δούκισσας εδώ και πολλά χρόνια στη διάρκεια της καριέρας της στις ΗΠΑ και παραμένουν φίλοι”. Οι τρεις τους ήταν καλεσμένοι και στον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Άλλωστε, μέσα στην εβδομάδα η Μέγκαν προσέλαβε ισχυρή εταιρεία δημοσίων σχέσεων που είχε αναλάβει και το θέμα του Χάρβεϊ Γουαϊνστίν καθώς ανησυχεί για την αρνητική κριτική που δέχεται από το πλήθος και επιθυμεί να φτιάξει τη δημόσια εικόνα και το προφίλ της.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ