Ο ασταμάτητος… αλιγάτορας – Ούτε μεταλλικός φράχτης δεν τον εμποδίζει

Η βιντεοκάμερα κατέγραψε μια τρομακτική στιγμή καθώς ένας τεράστιος αλιγάτορας λύγισε έναν πρόσφατα τοποθετημένο μεταλλικό φράχτη σε ένα κλαμπ γκολφ στη Φλόριντα σαν να ήταν από… πλαστικό.

ΗΠΑ: ΒΙΝΤΕΟ – σοκ από τη στιγμή της θανατηφόρας επίθεσης αλιγάτορα σε ηλικιωμένη

Το περιστατικό, που καταγράφηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την θανατηφόρα επίθεση ενός αλιγάτορα σε μια 85χρονη γυναίκα στην πολιτεία Sunshine.

Ένας τοπικός μετεωρολόγος μοιράστηκε το βίντεο από την πόλη Placida, το οποίο πλέον έχει πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές στο Facebook και 50.000 likes στο Instagram.

Τρομακτικό ΒΙΝΤΕΟ: Η σέξι επιστήμονας που έγινε viral – Έβγαλε ζωντανό αλιγάτορα μέσα από το στομάχι πύθωνα

«Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον μεγαλόσωμο τύπο που λυγίζει τις ράβδους αλουμινίου στην Placida», έγραψε ο Matt Devitt.  Το αλουμίνιο θεωρείται ελαφρύ μέταλλο, εξηγώντας πώς ο τεράστιος αλιγάτορας μπόρεσε να περάσει τόσο εύκολα από τον φράχτη, εξήγησε ο Devitt στο Fox 35 .

Viral ΒΙΝΤΕΟ: Αλιγάτορας καταβροχθίζει drone

Αλλά πολύ πιο εύθραυστα υλικά χρησιμοποιούνται επίσης για την κατασκευή διαχωριστικών βεράντας που προορίζονται να κρατούν τα ερπετά μακριά από τις αυλές των ανθρώπων, πυροδοτώντας φόβους για το τι θα συνέβαινε εάν αυτός ο αλιγάτορας συναντούσε ένα τέτοιο εμπόδιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matt Devitt (@mattdevittweather)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ