Τρομακτικό ΒΙΝΤΕΟ: Η σέξι επιστήμονας που έγινε viral – Έβγαλε ζωντανό αλιγάτορα μέσα από το στομάχι πύθωνα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει έναν αλιγάτορα να βγαίνει ζωντανός μέσα από το στομάχι ενός βιρμανικού πύθωνα στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Το φίδι, μήκους 5 ,5 μέτρων είχε υποβληθεί σε ευθανασία, για να σταματήσει να κυριαρχεί στην άγρια ζωή, όπως εξηγεί η επιστήμονας και μοντέλο Rosie K Moore.

Το βίντεο ανέβηκε στο Instagram από την Rosie K Moore και σε αυτό φαίνεται μια ομάδα επιστημόνων να βγάζει αργά-αργά τον αλιγάτορα μήκους 1,5 μέτρου μέσα από το στομάχι του πύθωνα. Το τεράστιο φίδι είχε καταπιεί τον αλιγάτορα πριν θανατωθεί. Μιλώντας στη DailyMai, η 26χρονη επιστήμονας αναφέρθηκε στο τεράστιο πρόβλημα των χωροκατακτητικών πύθωνων στο Everglades, οι οποίοι συνήθως σκοτώνουν θηλαστικά και μικρά ερπετά.

πύθωνας αλιγάτορας

Όταν το γιγάντιο φίδι αιχμαλωτίστηκε και θανατώθηκε, ειδοποίησαν την Moore και την ομάδα της.  «Μας κάλεσαν και μας είπαν ότι υπήρχε ένα μεγάλο αντικείμενο μέσα στον πύθωνα, νομίζαμε ότι ήταν είτε ελάφι είτε αλιγάτορας», ανέφερε.  «Ήταν σίγουρα σοκαριστικό, ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα ένα τέτοιο πράγμα, δεν έχω δει ποτέ έναν πύθωνα με κάτι τέτοιο μέσα».

Η ίδια ανέβασε το βίντεο στο Instagram για πλάκα όπως είπε, και έμεινε έκπληκτη που έγινε viral. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που διαμαρτυρήθηκαν για την θανάτωση του φιδιού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie Moore (@rosiekmoore)

«Ειλικρινά με εξέπληξε πόσο λίγα πράγματα γνωρίζουν οι άνθρωποι για τους εισβολείς πύθωνες στη Φλόριντα και τι προκαλούν στη γηγενή άγρια ζωή», δήλωσε η Moore.

Οι πύθωνες αναπαράγονται γρήγορα και είναι σε θέση να καμουφλάρονται στο περιβάλλον, που σημαίνει σύμφωνα με την Moore ότι «είναι αδύνατο για κάποιον να γνωρίζει πού πραγματικά βρίσκονται ή πόσοι υπάρχουν εκεί έξω».

Η 26χρονη, που εργάζεται και ως μοντέλο, είπε επίσης ότι είναι σημαντικό να σπάσει το στερεότυπο με τις γυναίκες που εργάζονται στις γεωεπιστήμες, καθώς μόνο περίπου το 30% των επιστημόνων είναι γυναίκες.

«Νομίζω ότι κάνω μια αξιοπρεπή δουλειά. Επιδεικνύω και τις δύο πλευρές της ζωής μου. Διατηρώ τα γυναικεία χαρακτηριστικά μου και παράλληλα μπορώ να φορέσω τον κατάλληλο εξοπλισμό, να βγω έξω και να λερωθώ για να συλλέξω δεδομένα για την έρευνά μου».

Όπως έγραψε η Moore στο Instagram: «Λόγω του υποτροπικού κλίματος της Νότιας Φλόριντα, σε συνδυασμό με τη μεγάλη διάρκεια ζωής που έχουν οι βιρμανικοί πύθωνες και την ταχύτητα αναπαραγωγής τους, αυτά τα φίδια έχουν εισβάλει με επιτυχία σε οικολογικά ευαίσθητες περιοχές όπως το Εθνικό Πάρκο Everglades».

Η ίδια σε δηλώσεις της έκανε λόγο για απειλή της άγριας ζωής της φύσης και εξήγησε ότι η νεκροψία έγινε για να προσδιοριστεί ο αντίκτυπος που έχουν τα επεμβατικά φίδια στο τοπικό οικοσύστημα.

Η συμβουλή της Moore αποτελεί και μια προειδοποίηση προς τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων: «Αν αποκτήσετε ένα ζώο ή ερπετό που δεν θα μπορείτε να φροντίσετε για όλη σας τη ζωή, πιθανότατα δεν θα πρέπει να το πάρετε και αν το κάνετε και δεν μπορείτε να το φροντίσετε , θα πρέπει να το επιστρέψετε στο σπίτι του».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ