Ντόναλντ Τραμπ: Μηχανική βλάβη στο αεροσκάφος του – Χρειάστηκε να προσγειωθεί στην Μοντάνα

Το αεροπλάνο του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ προσγειώθηκε στο Μπίλινγκς της Μοντάνα το βράδυ της Παρασκευής, αφού παρουσίασε μηχανικό πρόβλημα, σύμφωνα με τη Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ.

ΗΠΑ: Στις 10 Σεπτεμβρίου το πρώτο debate μεταξύ Κάμαλα Χάρις και Ντόναλντ Τραμπ

Η Μυστική Υπηρεσία δήλωσε ότι το μηχανικό πρόβλημα του αεροπλάνου δεν σχετίζεται με κάποιο ζήτημα ασφαλείας.

Δεν είναι σαφές αν η αρχική πρόθεση ήταν το αεροσκάφος να προσγειωθεί στο Μπίλινγκς ή στο Μπόζμαν, όπου ο Τραμπ πρόκειται να εμφανιστεί σε ένα δείπνο για την χρηματοδότηση της εκστρατείας του και σε μια συγκέντρωση.

Ντόναλντ Τραμπ: Προτείνει τρία debate με την Κάμαλα Χάρις τον Σεπτέμβριο

Η Μάργκο Μάρτιν, αναπληρώτρια διευθύντρια επικοινωνίας της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, δημοσίευσε στο Χ ένα βίντεο με τον πρώην πρόεδρο από το αεροπλάνο του.

«Μόλις προσγειώθηκα σε ένα πραγματικά όμορφο μέρος, τη Μοντάνα», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Μπάιντεν: Δεν είναι «σίγουρος» ότι η μεταβίβαση της εξουσίας θα γίνει ειρηνικά αν ο Τραμπ χάσει τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου

Ο πρώην πρόεδρος επιτέθηκε επίσης στην πολιτική του αντίπαλο, την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις. Ο Τραμπ δεν έκανε καμία συγκεκριμένη αναφορά σε κάποιο πρόβλημα στο αεροπλάνο στο βίντεο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK