Ντάνιελ Όστερ: Νεκρός στα 44 του ο γιος του διάσημου συγγραφέα Πολ Όστερ

Νεκρός στα 44 του χρόνια είναι ο Ντάνιελ Όστερ, ο γιος του διάσημου Αμερικανού συγγραφέα Πολ Όστερ, σύμφωνα με τη New York Post.

O Ντάνιελ βρέθηκε νεκρός την Τρίτη και αιτία θανάτου φέρεται να είναι η υπερβολική δόση ναρκωτικών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται η Post, ο θάνατός του από υπερβολική δόση ναρκωτικών οφείλεται σε ατύχημα, κι αυτό γιατί υπήρχαν ακόμα ναρκωτικά πάνω του και η δόση ήταν ανάλογη με αυτή που έπαιρνε συνήθως.

Αντιμετώπιζε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια μετά τον θάνατο από υπερβολική δόση της 10 μηνών κόρης του, Ρούμπι, την 1η Νοεμβρίου. Ο Ντάνιελ Όστερ είχε τη φροντίδα της κόρης του την 1η Νοεμβρίου στο σπίτι του στο Μπρούκλιν όταν το μωρό βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Διακομίστηκε επειγόντως στο νοσοκομείο όπου απεβίωσε. Το γραφείο του επικεφαλής ιατροδικαστή κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο θάνατος οφειλόταν σε ‘οξεία δηλητηρίαση λόγω της συνδυαστικής επίδρασης fentanyl και ηρωίνης” ανέφερε η αστυνομία στο Γαλλικό Πρακτορείο.

“Το συμβάν θεωρήθηκε ανθρωποκτονία” έπειτα από διαβούλευση με το γραφείο του εισαγγελέα της περιοχής, πρόσθεσε η αστυνομία, διευκρινίζοντας πως ο Ντάνιελ Όστερ συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και ανθρωποκτονία από εγκληματική αμέλεια.

Ο γιος του Πολ Όστερ συνελήφθη στις 15 Απριλίου και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

Πριν από δύο δεκαετίες ο Ντάνιελ είχε δηλώσει ένοχος για κλοπή 3.000 δολαρίων από τον έμπορο ναρκωτικών Αντρέ “Έιντζελ” Μελέντεζ ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονίας από τον συγκάτοικό του το 1996. Ο Όστερ έκανε χρήση ηρωίνης ως έφηβος, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ