«Νόμος και τάξη»… στις κάλτσες – Χαμός με πρωταγωνιστή της σειράς που εμφανίζεται γυμνός σε διαφήμιση

Άναυδοι έμειναν οι θαυμαστές του «Law & Order» με το νέο αποκαλυπτικό διαφημιστικό σποτ, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο 62χρονος Christopher Meloni. Ο γνωστός ηθοποιός της σειράς «Νόμος και Τάξη» δεν δίστασε να βγει από τα ρούχα του για να διαφημίσει κάλτσες, επιδεικνύοντας το καλογυμνασμένο κορμί του.

Το διαφημιστικό αναρτήθηκε στο Instagram και προκάλεσε πανζουρλισμό στους θαυμαστές του, πολλοί εκ των οποίων παραδέχθηκαν ότι παρακολούθησαν το κλιπ τουλάχιστον «πέντε φορές» για να δουν με λεπτομέρεια τους κοιλιακούς του 62χρονου πρωταγωνιστή.

Το γεμάτο υπονοούμενα βίντεο ξεκινά με τον γυμνό Christopher να βρίσκεται ξαπλωμένος κάτω από τα σεντόνια και να εκλιπαρεί τους θεατές να «έρθουν λίγο πιο κοντά», ώστε να τους δείξει την «μαγεία» κάτω από τα σκεπάσματα.

Στην αρχή του βίντεο, ο 62χρονος ηθοποιός ακούγεται να λέει: «Γεια. Έλα λίγο πιο κοντά. Θέλω να ζήσεις την μαγεία που κρύβεται κάτω από αυτά τα σεντόνια. Θα σου δείξω τις γιγάντιες… κάλτσες μου». Στη συνέχεια βγάζει το ένα πόδι κάτω από τα σεντόνια και δείχνει ένα ζευγάρι ριγέ κάλτσες.

Στην επόμενη σκηνή, ο Christopher διακρίνεται… γυμνός να ετοιμάζει πρωινό στην κουζίνα. Ενώ σηκώνει το ένα πόδι του στον πάγκο για να καυχηθεί για τις πολύχρωμες κάλτσες του, λέει: «Δεν βγάζω ποτέ αυτά τα μωρά. Είναι καλύτερο από το να είσαι γυμνός. Γιατί; Γιατί το γυμνό βγαίνει μόνο σε ένα χρώμα». Συνεχίζει να σηκώνει με ταχύτητα εναλλάξ τα πόδια του για να δείξει άλλες χρωματιστές κάλτσες. Στο τέλος του βίντεο, ξαπλώνει στο κρεβάτι και συνεχίζει να κουνάει τα πόδια του πάνω κάτω, καμαρώνοντας για τις κάλτσες του.

Διάφοροι χρήστες έσπευσαν να καταθέσουν την άποψή τους στην ενότητα σχολίων. «Σίγουρα καταλαβαίνουν το κοινό τους, #sold», σχολίασε ένας χρήστης. Ένας άλλος έγραψε: «Ερώτηση: Αν παραγγείλω 12 ζευγάρια, θα μου πέσει ο Chris Meloni δωρεάν;».

«Είναι πιο σέξι από τους περισσότερους κορυφαίους άντρες στο Χόλιγουντ που είναι δεκαετίες νεότεροι», έγραψε κάποιος άλλος. «Αυτός ο άνδρας πρέπει να ψηφιστεί ως ο πιο σέξι άντρας στη ζωή», σχολίασε άλλος χρήστης.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός εμφανίζεται γυμνός στην τηλεόραση, καθώς πέρυσι άφησε το κοστούμι και την γραβάτα του και έκανε γυμναστική χωρίς ρούχα. Ο Christopher Meloni πρωταγωνίστησε σε μια διαφήμιση, επιδεικνύοντας το σώμα του, καθώς έκανε πολλές ασκήσεις και προπονήσεις.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ