Netflix: Εκπλήξεις στο Τop10 στην Ελλάδα – Ποια ταινία του 2008 βρίσκεται στη δεκάδα – ΒΙΝΤΕΟ

Αρκετές εκπλήξεις υπάρχουν σήμερα στις δέκα πιο δημοφιλείς σειρές και ταινίες στην ελληνική έκδοση του Netflix. Μία ταινία από το 2008 αλλά και δύο animated σειρές, η μία μάλιστα βασισμένη στην ελληνική μυθολογία, βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα, μετά την ανανέωση του περιεχομένου της δημοφιλής πλατφόρμας.

Βέβαια υπάρχουν και οι σταθερές αξίες στο Top10. To Emily in Paris συνεχίζει σταθερά να βρίσκεται στις προτιμήσεις των χρηστών τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλον τον κόσμο.

Αναλυτικά το Top10 του ελληνικού Netflix:

10. Φεγγάρι σου ‘ρχομαι

Με την ανάμνηση της μητέρας της στο μυαλό της, η πολυμήχανη Φέι Φέι φτιάχνει έναν πύραυλο για το φεγγάρι, θέλοντας να αποδείξει την ύπαρξη μιας θρυλικής θεάς.

9. Οι δαίμονες της Έπαυλης Μπλάι

Όταν πεθαίνεις, δεν φεύγεις. Μια νταντά βουτά σε μια άβυσσο ανατριχιαστικών μυστικών, σε αυτό το γοτθικό ρομάντζο από τον δημιουργό του “Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ”.

8. Ρεβέκκα

Μια νεόνυμφη μετακομίζει στην επιβλητική έπαυλη του συζύγου της, όπου πρέπει να αντιμετωπίσει τη μοχθηρή οικονόμο του και την απειλητική σκιά της νεκρής πρώην του.

7. Wanted

H έκπληξη του Top10. Όταν ο Γουέσλι Γκίμπσον ανακαλύπτει ότι ο πατέρας του ανήκε σε μια μυστική κοινότητα δολοφόνων, τελειοποιεί τις έμφυτες δολοφονικές του ικανότητες και γίνεται εκδικητής.

6. Η Έμιλι στο Παρίσι

Έχοντας βρει τη δουλειά των ονείρων της στο Παρίσι, η Έμιλι Κούπερ, στέλεχος μάρκετινγκ από το Σικάγο, πρέπει να συνδυάσει δουλειά, φιλίες και έρωτα στη νέα ζωή της.

5. Ψυχίατρος

Στη Νέα Υόρκη του 1896, ο αρχηγός της αστυνομίας Θίοντορ Ρούζβελτ απευθύνεται στον ψυχολόγο Λάζλο Κράιζλερ για να πιάσει έναν δολοφόνο που επιτίθεται σε άστεγα αγόρια.

4. Βάρβαροι

Οι πεποιθήσεις ενός Ρωμαίου αξιωματούχου, που είναι διχασμένος ανάμεσα στην ισχυρή αυτοκρατορία που τον ανέθρεψε και τη φυλή του, οδηγούν σε μια επική ιστορική μάχη.

3. Το αίμα του Δία

Η νέα anime σειρά του Netflix που αποθεώνει την Ελλάδα. Ένας κοινός θνητός στην Αρχαία Ελλάδα, ο Ήρων, ανακαλύπτει την αληθινή κληρονομιά του ως γιος του Δία και τον σκοπό του: να σώσει τον κόσμο από μια στρατιά δαιμόνων.

2. Το Γκάμπι της Βασίλισσας

Δεκαετία του 1950. Σ’ ένα ορφανοτροφείο, ένα κορίτσι αποκαλύπτει το σπάνιο ταλέντο του στο σκάκι και ξεκινά το ταξίδι του προς τη δόξα, ενώ παλεύει με τον εθισμό του.

1. Ραντεβού στις Γιορτές

Έχοντας κουραστεί να είναι μόνοι στις γιορτές, δύο άγνωστοι συμφωνούν να συνοδεύουν ο ένας τον άλλον όλο τον χρόνο, αλλά τελικά προκύπτουν συναισθήματα στην πορεία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ