Nέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι από τους Ed Sheeran και Elton John – ΒΙΝΤΕΟ

Πολύς κόσμος περίμενε το νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι των Ed Sheeran και Elton John. Έχει τον απλό τίτλο “Merry Christmas” και φιλοδοξεί να γίνει το νέο χριστουγεννιάτικο smash hit, όχι μόνο για φέτος αλλά και για τις επόμενες χρονιές.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Το τραγούδι το έγραψαν οι δύο καλλιτέχνες σε συνεργασία και είναι μία ωδή για την περίοδο των εορτών, το φιλί κάτω από το γκι (αν και τελευταία συζητείται αν ενδείκνυται), το να κάνει κάποιος μια πρόποση και το παιχνίδι στα χιόνια.

Ed Sheeran Elton John Χριστούγεννα

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού εμπεριέχει αντιγραφές από σκηνές άλλων χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, όπως το ” Last Christmas” των Wham!, το “Merry Christmas” του Shakin’ Stevens, το “Stay Another Day” των East 17 και άλλων.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις αυτού του τραγουδιού θα αποδοθούν ισόποσα στα δύο ιδρύματα των καλλιτεχνών, το Ed Sheeran Suffolk Music Foundation και το The Elton John AIDS Foundation.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική).

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ