Αυτό είναι το νέο τραγούδι συνεργασίας του Elton John με τον Stevie Wonder

Πρόκειται για ιστορική συνεργασία δύο γιγαντιαίων καλλιτεχνών με απίστευτες συνθετικές και ερμηνευτικές ικανότητες, που προέρχονται από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Από την Αμερική είναι ο Stevie Wonder και από την Αγγλία ο Elton John.
Του Ιωσήφ Αβράμογλου
Το τραγούδι που ηχογράφησαν μαζί λέγεται “Finish Line” και θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του Elton John με γενικό τίτλο “The Lockdown Sessions”.

“Δεν θα μπορούσα να ήμουν περισσότερο περήφανος. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους δίσκους που έχω κάνει ποτέ”, δήλωσε ο Elton John.
Και συνέχισε: “Πάντα ήθελα να συνεργάζομαι με τον Stevie Wonder και είμαι πολύ ευχαριστημένος που αυτό το κάνουμε μετά από 50 χρόνια φιλίας, τελικά ένα φουλ ντουέτο από κοινού.
Ήταν πάντα τόσο πολύ καλός και γλυκός μαζί μου. Το δε ταλέντο του είναι γελοιωδώς τεράστιο! Αν ακούσεις τι κάνει φωνητικά και μουσικά στο “Finish Line”, θα πεις ότι αυτός εδώ είναι μια ιδιοφυία!”
Elton John Stevie Wonder
Αλλά και ο Stevie Wonder έκανε δήλωση: “Είναι χαρά και τιμή να τραγουδήσω και να παίξω πιάνο και αρμόνικα για τον Elton. Έχει  πραγματικά υπάρξει ένα μεγάλο πνεύμα της μουσικής, της ζωής, της φιλίας και της αγάπης, απ’ όλους όσους έχω γνωρίσει σε αυτό το ταξίδι της ζωής”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ