Νεκρός influencer του TikTok – Τον στραγγάλισε ο σύντροφός του για ένα βιντεοπαιχνίδι

Νεκρός είναι influencer του TikTok στα 28 του χρόνια. Ο Ρόρι Τίσλεϊ είχε άγριο καβγά για ένα βιντεοπαιχνίδι με τον επί 10 χρόνια σύντροφό του, ο οποίος τον στραγγάλισε, σύμφωνα με το τμήμα του σερίφη στην Κομητεία Όκλαντ του Μίσιγκαν.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στο διαμέρισμα στο Πόντιακ, προάστιο στα βόρεια του Ντιτρόιτ, όταν ο Ντόκεν Τζόβο Γκουάτκινς κάλεσε την Άμεση  Δράση για να αναφέρει ότι αυτός και ο Τίσλεϊ είχαν μια διαμάχη, όπως μετέδωσε το Click On Detroit.Ο 31χρονος Γουάτκινς είπε στους αστυνομικούς ότι αυτός και ο σύντροφός του συνεπλάκησαν και πως ο “Τίσλεϊ του” “κοιμάται” στον καναπέ.

@too2pump4tv Ayeeeee I Ate This Ho‼️❤️😭🤞🏾 DC: @Kingkev👑 & @K.J 🥵 #Fyp #ForYouPage #Mood #Sisha #Santana #Jt #Caresha #Detroit #NewdanceChallenge #DC #routine ♬ Shisha – Saucy Santana & City Girls

Ωστόσο, μόλις οι αξιωματικοί έφθασαν στο σημείο, βρήκαν τον δημιουργό περιεχομένου στο TikTok χωρίς τις αισθήσεις του και χωρίς να αναπνέει. Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με την αναφορά, ο Γουάτκινς στραγγάλισε τον Τίσλεϊ στη διάρκεια διαμάχης για το βιντεοπαιχνίδι “Overwatch” του 2016.  Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία και κρατείται χωρίς εγγύηση. Στις 18 Ιανουαρίου θα εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου.

Το ζευγάρι ήταν μαζί δέκα χρόνια. Ο Τίσλεϊ χρησιμοποιούσε το όνομα @too2pump4tv στο TikTok και ήταν γνωστός για τα κωμικά ή χορευτικά βίντεο που ανέβαζε στην πλατφόρμα, όπου είχε περισσότερους από 200.000 ακολούθους και εκατομμύρια θεάσεις.

@too2pump4tv Getting Old A Mf 😭😭😭🤣🤣‼️😩 #Fyp #ForYouPage #2Pump4Tv #Old #routine #journaling #bye2021 #fitcheck #2021recap ♬ Floor Cracking (Building Wall Ceiling Ground Concrete House Crack Noise Clip) [Sound Effect] – Finnolia Sound Effects

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ