Νέες προκλήσεις Ερντογάν: Η Ελλάδα παρενοχλεί τα σύνορά μας – Θα έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα

Νέα επίθεση στην Ελλάδα έκανε σήμερα ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του για την αμυντική βιομηχανία της χώρας του.

Τουρκία: Ανά πάσα στιγμή η νέα εισβολή στην Συρία

Ο Ερντογάν είπε ότι η Ελλάδα φοβάται την αμυντική βιομηχανία της Τουρκίας, και ότι καθημερινά απειλεί τα σύνορα της Τουρκίας. Δεν εξήγησε πώς γίνεται η Ελλάδα από τη μια να φοβάται, αλλά από την άλλη να παρενοχλεί τα τουρκικά σύνορα.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, απευθυνόμενος στους πολίτες στο Φετιγιέ, ο Ερντογάν τόνισε ότι οι εξελίξεις στον τομέα αυτό (της αμυντικής βιομηχανίας)  έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στους Έλληνες, οι οποίοι διερωτώνται: «Τι κάνουν αυτοί οι τρελοί Τούρκοι».

Τουρκία: Νέο «όχι» στην ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

«Έχουν γίνει δοκιμές στη Σμύρνη αυτή τη στιγμή και ο πύραυλος που θα εκτοξευθεί από εκεί έχει αρχίσει να τους τρομάζει. Πάντα λέμε: «Δεν έχουμε καμία σχέση μαζί τους όσο συμπεριφέρονται καλά», σημείωσε και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή το βεληνεκές του πυραύλου μας είναι 565 χιλιόμετρα, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό, θα το αυξήσουμε στα χίλια χιλιόμετρα».

Παράλληλα, κατηγόρησε την Ελλάδα ότι παρενοχλεί καθημερινά τα σύνορα της χώρας του, ενώ στα συνθήματα οπαδών του που φώναζαν «Μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα», απάντησε: «Ακριβώς, μπορούμε να έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα και θα έρθουμε».

ΗΠΑ: Αντιδράσεις στο Κογκρέσο για την ενδεχόμενη πώληση των F-16 στην Τουρκία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ