Πυροβολισμοί σε κηδεία στο Λονδίνο – Τέσσερις τραυματίες

Τον τρόμο σκόρπισαν άγνωστοι σε κηδεία στο βόρειο Λονδίνο, καθώς άνοιξαν πυρ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις γυναίκες και ένα κορίτσι, ηλικίας επτά ετών.

Αν και σύμφωνα με την αστυνομία κανείς από τους τραυματίες δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του, τουλάχιστον η ζωή ενός θύματος θα αλλάξει, μετά τον τραυματισμό, ανέφερε στέλεχος της αστυνομίας.

Οι άνθρωποι που παραβρίσκονταν στην κηδεία βγήκαν έξω από το κτίριο που γινόταν η τελετή για να παρακολουθήσουν το πέταγμα των περιστεριών, που συνηθίζεται στο πλαίσιο της τελετής. Εκείνη την ώρα πέρασε έξω από το κτίριο ένα αυτοκίνητο, οι επιβάτες του οποίου άνοιξαν πυρ εναντίον των ανθρώπων. Οι άνθρωποι έπεσαν στο έδαφος, προσπαθώντας να καταλάβουν αν επρόκειτο για μία έκρηξη ή για μια σειρά πυροβολισμών. Επικράτησε χάος.

Δεν είναι σαφές γιατί μπορεί να έγινε η επίθεση στην κηδεία. Επρόκειτο στην ουσία για μια διπλή κηδεία μιας μητέρας από την Κολομβία που πέθανε στις 5 Νοεμβρίου από πνευμονική εμβολή και της κόρης της η οποία πέθανε 25 ημέρες μετά από κατάθλιψη, όπως λέει η οικογένεια.

Η αστυνομία δεν έκανε καμία σύλληψη ενώ εξέδωσε ανακοίνωσή του, ζητώντας από τυχόν μάρτυρες να καταθέσουν οτιδήποτε έχουν αντιληφθεί σχετικά με το γεγονός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ