Νέες απειλές Μπαχτσελί κατά της Ελλάδας: Σταματήστε γιατί θα πληρώσετε βαρύτερο τίμημα από το 1922

Σε νέες ακραίες δηλώσεις και επίθεση κατά της Ελλάδας προχώρησε ο πρόεδρος του Εθνικιστικού Κινήματος (MHP) και κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

«Το κλείδωμα των τουρκικών μαχητικών που πετούν σε αποστολές μέσω του συστήματος αεράμυνας S-300 που σταθμεύει στο νησί της Κρήτης είναι μια εχθρική ενέργεια, μια προχωρημένη πρόκληση», είπε ο Μπαχτσελί, σύμφωνα με το sigmalive.com.

Όπως είπε, «υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά από τις ΗΠΑ, που αντέδρασαν στο σύστημα αεράμυνας S-400 της Τουρκίας και εφάρμοσαν κυρώσεις, ενώ παραμένουν σιωπηλές απέναντι στο σύστημα αεράμυνας S-300 της Ελλάδας».

Εξαπέλυσε δε απειλές κατά της χώρας μας. «H Ελλάδα το να φτάνει στα όριά της την υπομονή του έθνους μας στη Μεσόγειο και το Αιγαίο και να εντείνει τις παρενοχλήσεις της στον αέρα και στη στεριά είναι ουσιαστικά μια ασύμμετρη αντανάκλαση του εκατοντάχρονου πόνου και του εφιάλτη που ζουν εδώ και 100 χρόνια.

Επιθυμία μου είναι η σημερινή κυβέρνηση που στοιχειώνει τον ελληνικό λαό να συνέλθει και να σταματήσει άμεσα να κυνηγάει την τρέλα. Διαφορετικά, το τίμημα που θα πληρώσουν θα είναι πολύ πιο βαρύ από την 30ή Αυγούστου 1922. Ένα τίμημα που μπορεί να εκδηλωθεί ως αναπόφευκτο γεγονός της ζωής και της ιστορίας», είπε ο Μπαχτσελί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ