Νέα δισκογραφική δουλειά από την Tori Amos

 Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από το προηγούμενο άλμπουμ της Tori Amos. Και η Αμερικανίδα συνθέτις, πιανίστρια και τραγουδίστρια ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την νέα της δισκογραφική δουλειά στις 29 Οκτωβρίου.
Του Ιωσήφ Αβράμογλου
Αυτό θα είναι το 16ο κατά σειρά στουντιακό άλμπουμ που βγάζει. Ένα άλμπουμ, που λίγο αργότερα, τον Γενάρη του ’22 θα βγει και σε δίσκο βινυλίου. Η Amos σκοπεύει να υποστηρίξει τη νέα της δουλειά με περιοδεία που θα πραγματοποιήσει σε Βρετανία και Ευρώπη κατά τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο.
Tori Amos at the Theatre at Ace Hotel
Η Tori Amos που είναι γεννημένη το 1963 στην Β. Καρολίνα, ηχογράφησε τον νέο της δίσκο κατά τη διάρκεια του lockdown. Από πολύ μικρή είχε αρχίσει να συνθέτει ορχηστρικά κομμάτια στο πιάνο.
Σε ηλικία μόλις 5 ετών έλαβε πλήρη υποτροφία για το μουσικό ωδείο Peabody Institute του Johns Hopkins University. Είναι το νεότερο άτομο που έλαβε ποτέ τέτοια υποτροφία! Η καριέρα της ξεκίνησε το 1979 και συνεχίζεται.
Το νέο άλμπουμ θα έχει τίτλο “Ocean to Ocean”, θα περιλαμβάνει έντεκα τραγούδια που όλα τα έγραψε η Tori. Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε δύο από αυτά, το “Speaking With Trees” και το “Spies”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ