NBC: Ο Μπάιντεν φοβάται ότι θα πεθάνει πριν τελειώσουν οι δικαστικές περιπέτειες του γιου του

Βαρύ είναι το κλίμα στην δυτική πτέρυγα του Λευκού Οίκου. Ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν φαίνεται ότι φέρεται ανήσυχος για τις δικαστικές μάχες που έχει να δώσει ο γιος του Χάντερ.

Χάντερ Μπάιντεν: Ποινική δίωξη στον γιο του προέδρου των ΗΠΑ για παράβαση του νόμου περί όπλων

Σύμφωνα με το δίκτυο NBC ο Τζο Μπάιντεν φοβάται ότι δεν θα είναι ζωντανός για να δει τον γιο του να ξεμπλέκει από τις κατηγορίες, που αντιμετωπίζει. «Ο πρόεδρος και η πρώτη κυρία, Τζιλ Μπάιντεν έχουν συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι τα προβλήματα του Χάντερ με την δικαιοσύνη πιθανότατα θα χειροτερεύσουν τους επόμενους μήνες», ανέφερε το δίκτυο. Πηγή κοντά στην προεδρική οικογένεια είπε στο NBC ότι ο Τζο Μπάιντεν θρηνεί επειδή «μπορεί να είναι νεκρός πριν η υπόθεση του γιου του επιλυθεί».

Άλλα δημοσιεύματα στα αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρονται στην αφοσίωση που δείχνει ο Τζο Μπάιντεν στον μοναδικό εν ζωή γιο του. Σύμβουλοι τον έχουν παροτρύνει να πάρει αποστάσεις από τον Χάντερ Μπάιντεν ενόψει και τη προεκλογικής εκστρατείας του για την επανεκλογή του στον Λευκό Οίκο. Ωστόσο ο Τζο Μπάιντεν φέρεται να αρνείται κάτι τέτοιο.

ΗΠΑ: Από ειδικό σύμβουλο θα ερευνηθεί ο γιος του προέδρου, Χάντερ Μπάιντεν

«Κάθε μέρα αυτός ο πρόεδρος ξυπνάει και σκέφτεται τον γιο του που έχει πεθάνει (σ.σ. Μπο Μπάιντεν) και πιθανότατα κλαίει κάθε μέρα. Και το βάρος αυτού (σ.σ. των προβλημάτων του Χάντερ Μπάιντεν με την δικαιοσύνη) είναι συναισθηματικά το ίδιο δύσκολο», είπε ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Τζιλ Μπάιντεν, Μάικλ Λαρόσα. Μάλιστα εξήγησε ότι η οικογένεια Μπάιντεν είναι πολύ προστατευτική με τον Χάντερ.

Να σημειωθεί ότι ο γιος του αμερικανικού προέδρου αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες στο Ντελαγουέρ για χρήση ναρκωτικών και την κατοχή όπλου. Σε περίπτωση καταδίκης ο Χάντερ Μπάιντεν αντιμετωπίζει μέχρι και 25 χρόνια φυλάκισης. Επίσης δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσει και νέες κατηγορίες στην Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες για φορολογική απάτη και παράνομη άσκηση παρασκηνιακής πολιτικής πίεσης στο εξωτερικό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ