Μυστήριο με νέα βαλίτσα στην Κύπρο – Συνδέεται με τον serial killer;

Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των θυμάτων του serial killer στην Κύπρο, ένα νέο μυστήριο με πρωταγωνιστή πιθανώς τον 35χρονο ίλαρχο της Εθνικής Φρουράς έρχεται στο προσκήνιο.

Αυτό αφορά μία πράσινη καρό βαλίτσα που είχε βρεθεί τα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου σε κάδο σκουπιδιών ιδιοκτήτριας εστιατορίου, το οποίο βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή Ιδαλίου.

Σύμφωνα με το politis.com.cy, η γυναίκα προσπάθησε να σηκώσει τη βαλίτσα αλλά ήταν πολύ βαριά και έτσι την άφησε στον κάδο μέχρι την επόμενη αποκομιδή. Τότε την παραξένεψε το γεγονός αλλά δεν έδωσε περισσότερη σημασία. Όταν όμως είδε τη φωτογραφία του 35χρονου ίλαρχου της Εθνικής Φρουράς που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο “Ορέστης” στις εφημερίδες αναγνώρισε στο πρόσωπό του το άτομο με το οποίο είχε έρθει σε απόσταση αναπνοής στο εστιατόριό της λίγες μέρες πριν αυτός συλληφθεί για το φόνο της Mary Rose.

Όταν πλέον άρχισαν να αναζητούνται και οι βαλίτσες με τα πτώματα η γυναίκα άρχισε να υποψιάζεται και κατέθεσε τα όσα συνέβησαν τότε στην αστυνομία.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: politis.com.cy

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ