Μυστήριο με ανθρώπινο πόδι που βρέθηκε στις ράγες του μετρό

Μυστήριο επικρατεί στη Νέα Υόρκη, καθώς ένα ανθρώπινο πόδι βρέθηκε στις ράγες του μετρό στο Μπρονξ.

Το αριστερό πόδι ενός άνδρα ανακαλύφθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου στη διαδρομή της βόρειας αμαξοστοιχίας 4 του μετρό. Το πόδι μεταφέρθηκε στο γραφείο του ιατροδικαστή για να εξεταστεί.

Οι αρχές πιστεύουν ότι διαχωρίστηκε από έναν άνδρα που χτυπήθηκε από τρένο χιλιόμετρα μακριά και μέρες νωρίτερα, δήλωσαν πηγές στη New York Post.

Το πτώμα ενός άνδρα ανακαλύφθηκε τη Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου, αφού είτε έπεσε είτε πήδηξε στις γραμμές – τουλάχιστον 9 μίλια μακριά στο σταθμό Spring Street στο κάτω Μανχάταν, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι ερευνητές τονίζουν ότι δεν υπάρχουν υποψίες για εγκληματική ενέργεια, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν το αριστερό πόδι του πτώματος αυτού του άνδρα κατά τη διάρκεια της αρχικής έρευνας.

Τώρα οι ερευνητές πιστεύουν ότι ένα τρένο θα μπορούσε να έχει σύρει το πόδι κατά μήκος πολλών χιλιομέτρων μέχρι τη στάση 167th Street στο Μπρονξ, όπου το ανακάλυψαν οι εργαζόμενοι της Μητροπολιτικής Αρχής Μεταφορών ενώ καθάριζαν το χιόνι από τις ράγες.

Οι ερευνητές δεν μπορούν να πουν οριστικά ότι πρόκειται για το πόδι ανήκει στον άνδρα, αλλά ελπίζουν ότι θα υπάρξει ταυτοποίηση από τις εξετάσεις DNA.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ