Μοιραίο ραντεβού για 27χρονη: Την τεμάχισε, σκόρπισε τα μέλη της στα βουνά αλλά κράτησε το κεφάλι της σε… βαλίτσα- ΒΙΝΤΕΟ

Ένας Αμερικανός τουρίστας στην Ιαπωνία δολοφόνησε μια γυναίκα, την οποία γνώρισε μέσα από το διαδίκτυο και συγκεκριμένα μια εφαρμογή γνωριμιών. Το ραντεβού αποδείχθηκε μοιραίο για τη νεαρή γυναίκα, τα μέλη της οποίας βρέθηκαν διασκορπισμένα στα βουνά που περιβάλλουν δύο κεντρικές πόλεις της Ιαπωνίας, σύμφωνα με την αστυνομία.

Στο διαμέρισμα του Αμερικανού στην Οσάκα εντοπίστηκε και το κεφάλι της γυναίκας μέσα σε μιά βαλίτσα. Ο 26χρονος Yevgeniy Vasilievich Bayraktar συνελήφθη. Θύτης και θύμα είχαν γνωριστεί σε εφαρμογή γνωριμιών και τις προηγούμενες μέρες είχε δηλωθεί η εξαφάνισή της.

Αν και αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες, στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι σκότωσε την 27χρονη και αποκάλυψε στις αρχές τα σημεία, στα οποία είχε πετάξει τα μέλη της γυναίκας. Υπέδειξε στους αστυνομικούς τρία σημεία στα οποία είχε αφήσει τα πόδια, τα χέρια και το θώρακά της, στην Οσάκα και το Κιότο.

Η κοπέλα δούλευε σε γειτονική πόλη, ενώ προτού εξαφανιστεί είχε πει σε φίλους της ότι θα έβγαινε ραντεβού με έναν άνδρα που γνώρισε μέσω της εφαρμογής γνωριμιών. Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την κοπέλα να συναντιέται με τον άνδρα τα μεσάνυχτα της 15ηςΦεβρουαρίου και στη συνέχεια μπήκαν μαζί στο διαμέρισμά του. Σε άλλο βίντεο φαίνεται ο 26χρονος να βγαίνει πολλές φορές από το σπίτι του, κουβαλώντας μεγάλες τσάντες.

Πηγή: scmp.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ