Μια 36χρονη μίλησε για τα ραντεβού ως παρθένα

Η Sonali Chandra είναι μια 36χρονη παρθένα. Στην πραγματικότητα, έχει φιλήσει μόνο πέντε άνδρες. Μεγάλωσε σε μια πολύ συντηρητική οικογένεια, όπου διδάχτηκε ότι το σεξ είναι μια ιερή πράξη μεταξύ συζύγων.

Αλλά τώρα ακόμη και η σκληροπυρηνική οικογένειά της της λέει «απλά κάνε το» απηχώντας τις φωνές χιλιάδων χρηστών των social και ανδρών που τολμούν «να μπουν στα DM της».

Η γεννημένη στις ΗΠΑ διευθυντής επιχειρήσεων και stand-up κωμικός είναι σταθερή ωστόσο και λέει ότι θα ολοκληρώσει τις σχέσεις μόνο σε έναν άνδρα που θα της κάνει πρόταση γάμου.

Αυτό καθιστά δύσκολα τα ραντεβού στη σύγχρονη εποχή – με πολλούς “μνηστήρες” να εξαφανίζονται μόλις συνειδητοποιήσουν ότι πραγματικά δεν πρόκειται να την πείσουν να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση.

«Η πρώτη φορά που είπα σε έναν άνδρα ότι είμαι ακόμα παρθένα ήταν όταν ήμουν 26 ετών», είπε στο Truly TV. «Ο τύπος που ήταν το πρώτο μου φιλί, η πρώτη μου πραγματική σχέση, σοκαρίστηκε. Του έπεσε το σαγόνι και με ρώτησε αν θα ήμουν παρθένα για την αιωνιότητα».

Η Sonali πέρασε τα 27α γενέθλιά της περιμένοντας ένα μήνυμα από τον σύντροφό της, πριν συνειδητοποιήσει ότι είχε πέσει θύμα ghosting στα γενέθλιά της μετά τη συνομιλία τους για το ότι ήταν παρθένα. Αυτός ήταν ο πρώτος από τους πολλούς φίλους που εξαφανίστηκαν.

«Όταν αυτοί οι τύποι μου κάνουν ghosting, περνάω μια συναισθηματική κόλαση», τόνισε. «Είναι απογοητευτικό και με κάνει να πιστεύω ότι οι άνδρες πιστεύουν ότι είμαι καλή μόνο για σεξ» πρόσθεσε. Στο παρελθόν είχε πει στην Daily Star ότι είχε τρεις σοβαρές σχέσεις αλλά είχε βγει με εννέα άνδρες συνολικά.

«Δεν μου αρέσει καν η λέξη σεξ»

«Θεωρώ το σεξ ιερό και ιδιαίτερο. Στην πραγματικότητα, δεν μου αρέσει καν η λέξη «σεξ», προτιμώ το «κάνω έρωτα». Θα είμαι έτοιμη [να κάνω έρωτα] όταν έχω ένα δαχτυλίδι από το έναν και μοναδικό άνδρα της ζωής μου» επεσήμανε η 36χρονη.

Ως παιδί, η Sonali ανέφερε ότι μεγάλωσε σε ένα εξαιρετικά αυστηρό νοικοκυριό. Οι γονείς της, και οι δύο από την Ινδία, δεν της επέτρεψαν να βγαίνει έξω και το ραντεβού ήταν αυστηρά εκτός τραπεζιού. Δεν της επέτρεψαν ούτε να πάει στον χορό και όταν ήρθε η ώρα για το κολέγιο, της είπαν ότι δεν μπορούσε να ζήσει σε κοιτώνα.

«Η αυστηρή ανατροφή μου είχε οπωσδήποτε βαθύ αντίκτυπο στη ζωή μου στα ραντεβού. Δεν μου επέτρεπαν να συναναστραφώ και το ραντεβού ήταν ένα μεγάλο όχι», εξήγησε.

«Το ραντεβού είναι μια δεξιότητα ζωής και μου απαγορευόταν να αναπτύξω αυτή την ικανότητα στα εφηβικά μου χρόνια και στο κολέγιο». Η σεξουαλικότητα της Sonali έχει αμφισβητηθεί από μνηστήρες που υποθέτουν ότι είναι ομοφυλόφιλη ή A-sexual όταν αρνείται τις προτάσεις τους.

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι ετεροφυλόφιλη γυναίκα. Έχω ισχυρές αξίες και υψηλά ήθη και θεωρώ το σεξ ιερό και ιδιαίτερο» σημειώνει.

Η Sonali αποκάλυψε επίσης μερικούς από τους φόβους της σχετικά με το προγαμιαίο σεξ – συμπεριλαμβανομένης της εγκυμοσύνης. «Η μεγαλύτερη ανησυχία για μένα ήταν να μείνω κατά λάθος έγκυος», υποστήριξε. «Είναι τόσο εύκολο για τους άνδρες. Για εμάς τις γυναίκες, είναι μια μακρά διαδικασία. Υπάρχουν τόσα πολλά θέματα υγείας, ΣΜΝ, ουρολοίμωξη, κατά λάθος έγκυος, ακόμα κι αν παίρνουν χάπι» περιέγραψε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ