Μετά τη φάρσα-τραγωδία τον… βράβευσαν

Μετά τη φάρσα-τραγωδία τον… βράβευσαν  

 «Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί ευθύνονται για τον θάνατό μου», έγραφε σε ένα από τα τρία γράμματα που άφησε πίσω της πριν αυτοκτονήσει η νοσοκόμα Τζασίντα Σαλντάνια, αναφερόμενη στους δύο Αυστραλούς παραγωγούς και στη φάρσα που έκαναν μέσω της εκπομπής τους όταν η Κέιτ Μίντλετον νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Βρετανίας.

Τώρα, ο ένας από τους δυο μοιραίους φαρσέρ, βραβεύεται  από τον εργοδότη του-το ραδιοφωνικό δίκτυο Southern Cross Austereo-με το βραβείο “Top Jock”.

Ο Μάικλ Κρίστιαν ήταν ένας από τους νικητές εσωτερικού διαγωνισμού του σταθμού που αναδεικνύει τους «καλύτερους (ραδιοφωνικούς παραγωγούς) στη χώρα». Το έπαθλο είναι ένα ταξίδι στο Λος Άντζελες.

Ο Κρίστιαν και η συνάδελφός του Μελ Γκρέιγκ έκαναν ένα τηλεφώνημα-φάρσα στο νοσοκομείο του Λονδίνου, όπου νοσηλευόταν η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ Κέιτ Μίντλετον τον Δεκέμβριο του 2012.

Ο Κρίστιαν και η συμπαρουσιάστριά του τηλεφώνησαν στην κλινική του νοσοκομείου King Edward VII, όπου η Κέιτ νοσηλευόταν με έντονες ζαλάδες ευρισκόμενη στη 12η εβδομάδα της κύησής της, και υποδυόμενοι την Βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Κάρολο ζήτησαν και κατάφεραν να μάθουν λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της νοσηλευόμενης.

Η 46χρονη νοσοκόμα Τζασίντα Σαλντάνια, μητέρα δύο παιδιών, έδωσε την κλήση σε συνάδελφό της, η οποία παρά την κακή αγγλική προφορά των παραγωγών, πείστηκε και αποκάλυψε λεπτομέρειες για την υγεία της Κέιτ.

Τρεις μέρες μετά το τηλεφώνημα, η Τζασίντα βρέθηκε απαγχονισμένη στο διαμέρισμά της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ